FATİH merhaba, Dersler elveda!

Kodla Büyü

antropi

Aktif Üye
Fatih Projesi Kurum alt yapı bilgi toplama modülünde okuldaki tüm sınıfların tahta monte edilmiş duvarlarının
uzunluğunu sormuşlar (müzik, ana sınıfı, resim derslikleri vb. dahil). Fakat BT sınıfının duvar ölçüsünü özellikle sormamışlar.(BT sınıfları hariç diye bir ibare var)
Nedeni ne olabilir?
Olumsuz düşünmek istemiyorum ama zorluyo bu meb her defasında.
Yoksa FATİH merhaba, Dersler elveda mı?

http://basvurular.meb.gov.tr/app/kurum_bilgi/giris.aspx

bizim m. yardımcısı giriş yaparken öyle demişti sanırım yokmuş orada işim vardı kontrol edemedim ama buralarda bir yerde okuduğum kadarıyla bilişim sınıflarınınkini ayrı olarak farklı bir sayfada alıyorlarmış galiba öyle yazmışlardı. Girenler net bilgi verirse konu açıklığa kavuşmuş olur.

BT sınıflarıyla ilgili bölüm var hocam ben bizzat doldurdum.Yanlış yönlendirmeyelim insanları zaten herkes gergin patlamaya hazır bomba gibi.

Hocam bilgi giriş modülü 3 sayfadan oluşuyor. 1. sayfa sınıflara ayrılmış durumda. 2, sayfa ise sadece BT sınıflarına ayrılmış durumda. 3 sayfa ise okuldaki diğer odalara. Sizin müdür 2. sayfaya geçememiş herhalde daha :)

erdalzappa' Alıntı:
BT sınıflarıyla ilgili bölüm var hocam ben bizzat doldurdum.Yanlış yönlendirmeyelim insanları zaten herkes gergin patlamaya hazır bomba gibi.

Ben de idarecilerimle birlikte doldurmaya yardımcı oldum. Evet BT sınıfı için özellikle farklı bir bölüm ayrıldığına ben de şahidim.

suatozt2' Alıntı:
Hocam bilgi giriş modülü 3 sayfadan oluşuyor. 1. sayfa sınıflara ayrılmış durumda. 2, sayfa ise sadece BT sınıflarına ayrılmış durumda. 3 sayfa ise okuldaki diğer odalara. Sizin müdür 2. sayfaya geçememiş herhalde daha :)
2 gündür tedirgindim.Aydınlattığın için teşekkür ederim hocam.

mutlumuydukki11' Alıntı:
Fatih Projesi Kurum alt yapı bilgi toplama modülünde okuldaki tüm sınıfların tahta monte edilmiş duvarlarının
uzunluğunu sormuşlar (müzik, ana sınıfı, resim derslikleri vb. dahil). Fakat BT sınıfının duvar ölçüsünü özellikle sormamışlar.(BT sınıfları hariç diye bir ibare var)
Nedeni ne olabilir?

Sayın hocam;

bilgi vermek yada bilgi paylaşmak ciddi bir iştir hele ki böyle bir zamanda bu oldumu ya.

boteakif' Alıntı:
erdalzappa' Alıntı:

Ben de idarecilerimle birlikte doldurmaya yardımcı oldum. Evet BT sınıfı için özellikle farklı bir bölüm ayrıldığına ben de şahidim.

bunu belirtmek gerekiyor özellikle BT SINIFI içinfarklı bölüm açılmış...daha önce seçimlerimizde diğer laboratuarları da seçmiştik ancak şimdi sadece BT sınıfı vardı

Bu formu bütün okullarmı dolduracak? sadece pilot olanlara mı ait. Bize yazı gelmedi de.

mutlumuydukki11' Alıntı:
Nedeni ne olabilir?

ayrı bölüm mevcut

tedirgin olmanıza gerek yok arkadaşlar. böyle bir projede bize ihtiyaçları artacak.kendileri bilir:))

bişey sormak istiyorum bt sınıfındaki bilg sayısı sorulmuş şimdikinimi yazsak acaba yoksa gelmesini istediğimiz sayıyımı yazsak

ya ne bileyim belki sınıf küçük falan diye düşünüp az getirmesinler diye fazla fazla getirsinler lazım oluyo :)

Kendilerine yazı ulaşmamış arkadaşlar o bağlı olduğun memin bir hatası olabilir. Siste doldurun bu formu yoksa fatih projesine dahil edilmeyeceksiniz.

Geri