FATİH Projesi Çağrı Merkezi Soruna Dönüştü

Kodla Büyü

gkhankz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bildiğiniz gibi 444 7 555 numaralı Fatih çağrı merkezini arayıp karşımıza çıkan personele etkileşimli tahta, altyapı, internet sorunlarını bildirip servis isteyebiliyorduk.
Ancak sistemi değiştirmişler şimdi arıyorsunuz karşınıza ses kaydı çıkıyor diyor ki kurum kodu kurum adı, adınız ve telefon numaranızı bildirin biz sizi arayalım diyorlar.
3 gündür arıyorum ne dönen var ne arayan soran.
Tahta bozuk öyle bekliyoruz.
Çalışan sistemi de bozdular :x

aynen bende 4 gün oldu sorun bildirdim. dönen yok..inan sorun neydi ben unuttum :o

Bizim internet gitti fiber internet aradım ses kaydı istedi bıraktık ses kaydını yarım saat sonra geldi net cidden valla şaşırdım :++:

en son gelen vestel servisinin telefon numarasını aldım.
dedi hocam direk bizi arayın yardımcı olalım. zaten her seferinde farklı servis geliyordu sevmiyordum. bulunduğum ilde tahtalar için direk vesteli arıyorum.
netaştan altyapı için gelen arkadaşlardan da telefonlarını aldım altyapıda arıza durumunda direk onları arıyorum.
zaten çağrı hattındaki personel yetersiz ve anlattığını anlamıyor. çok ciddi arızalar olmadıkça bu şekilde işlerimi hallediyorum. hemde gelen personel hep aynı olduğu için ahbap oluyorsunuz diğer servislerin para istediği şeyleri ücretsiz yaptırabiliyorsunuz.

bidene' Alıntı:
en son gelen vestel servisinin telefon numarasını aldım.
dedi hocam direk bizi arayın yardımcı olalım. zaten her seferinde farklı servis geliyordu sevmiyordum. bulunduğum ilde tahtalar için direk vesteli arıyorum.
netaştan altyapı için gelen arkadaşlardan da telefonlarını aldım altyapıda arıza durumunda direk onları arıyorum.
zaten çağrı hattındaki personel yetersiz ve anlattığını anlamıyor. çok ciddi arızalar olmadıkça bu şekilde işlerimi hallediyorum. hemde gelen personel hep aynı olduğu için ahbap oluyorsunuz diğer servislerin para istediği şeyleri ücretsiz yaptırabiliyorsunuz.

Hocam netaş, vestel, telekom hepsinin numarası var bende. Vestel geldiği zaman "hocam bu tahtaya kayıt açılmamış siz kayıt açtırın bu şekilde işlem yapamam" deyip yapmıyor. Yoksa gelenden ilk iş numarasını alıyorum

geçen haftadan beri 3 defa aradım port açtırmak için..
ne dönen var ne soran.
bu ne saçmalık :verymad: :verymad:

GEÇEN HAFTA İNTERNET PROBLEMİ İÇİN ARADIK. GELEN GÖREVLİ (SENTİM BİLİŞİM) FATİH ÇAĞRI HATTININ İPTAL OLACAĞINDAN BAHSETTİ. EN İYİSİ HER SERVİSİN NUMARASINI ALMAK. SENTİM BİLİŞİM 0850 209 65 65

hocam ben bir ay önce bıraktım dönen yok. Vesteli aradım. geldiler. Faz 2 için fiber bağlantı girişi yapıldı sadece ayarlar yapılacak. Nereyi arayacağız bilen varsa şirket numarasını paylaşsın arayalım

Hocam benim tahtalarla yada altyapi ile sorunum yok. Direk vesteli yada netasi arardim yoksa.
Mesele şu zkutuphane icin uç actirmak istiyorum oradaki bilgisayarlarin nete bağlanmasi gerekiyor tek uc var. Ya labtan cekeceğim yada konfigüre lazim ancak ne bakan var ne donen

Çağrı merkezinin hizmet süresinin dolduğundan bahsetmiş yazı

Ekli dosyalar

• FATİH.jpg
    FATİH.jpg
    187.5 KB · Görüntüleme: 843
biz 2 ay önce vesteli aradık 15-20 tahtada problem vardı ama hala gelecekler hala hallolacak.Çağrı merkezi malesef aradığımızda sürekli çağrı açıp durmaktan başka işe yaramıyor..Bir Türkiye klasiği..Yazık günah çöp oldu gitti tahtalar tabletler..

Hocam bizde de aynı şekilde 1 haftadır sürekli arıyoruz. Artık neyi beğenmiyorlarsa arkadaşlar ne dönen var ne gelen :x :wink:
Şimdi bu hattı şikayet etsek ama nereye nasıl?

altından kalkamadılar...okullara en yakın bir servis ağı geliştirmeleri lazımdı...

Geri