FATİH Projesi Eğitim Görevlisi Listesi

Kodla Büyü
evt sadece eğiticiler var.demekki yaklaşık 1-2 ay sonra bu eğitici arkadaşlar da biz formatörlere bu eğitimi verecekler benim tahminim bu yönde

:) olsun en azından 11 yıllık da olsa bir Bt sınıfınız var.hiç olmayanları da düşünün hocam.ya da bizim gibi sağda soldan toplanan sınıfları da :(

fatih projesinin bt sınıfıyla ne alakası var yahu. Zaten bt sınıflarını bitiren fati projesi isterse 50 yıllık olsun bt sınıfları bu fatih projesine etki etmez ne yazık ki dostlar.

Evet Tolga hocam haklı . UBAK 3 projesi ile bir sürü BT sınıfı kurulacaktı. Sonra bir vazgeçtiler bu fatihi icat ettiler. Evreka dedi biri öle gidio.

arkadaslar liste haziran temmuz döneminde ankaradaki eğitimde teknolojiyi kullanma kursuna katılan ve 3 gruptaki eğiticilerin listesi, bu kişilerin bazıları haziranın son haftası kurs bitiminde pilot uyygulama yapıp ardından calıstaya katıldılar, bu kişiler illerinde ekim ayından sonra bu kursu ortaöğretim öğretmenlerine verecekler.

formatc' Alıntı:
arkadaslar liste haziran temmuz döneminde ankaradaki eğitimde teknolojiyi kullanma kursuna katılan ve 3 gruptaki eğiticilerin listesi, bu kişilerin bazıları haziranın son haftası kurs bitiminde pilot uyygulama yapıp ardından calıstaya katıldılar, bu kişiler illerinde ekim ayından sonra bu kursu ortaöğretim öğretmenlerine verecekler.

Her ilden isim yok burda. Bazı illerden iki kişi var?
40 kişi yeterlimi tüm türkiyedeki orta öğrt eğitim vermek için
Nasıl bi eğitim ayrıntıları biliyorsanız paylaşırmısınız.

beyaz24kartal' Alıntı:
formatc' Alıntı:

Her ilden isim yok burda. Bazı illerden iki kişi var?
40 kişi yeterlimi tüm türkiyedeki orta öğrt eğitim vermek için
Nasıl bi eğitim ayrıntıları biliyorsanız paylaşırmısınız.

Sayın hocam eğitimler ekim ayından itibaren devam edecek. Türkiyedeki tüm eğitici foramtaörler bu eğitime alınacak ve bu eğitici formatörler illerde bu eğitimleri verecekler...

Geri