Müdür yardımcımız mebbis şifresini ikidir sormama rağmen müsait olup da veremedi Bu kurs ile ilgili son bir tarih var mı? Katılıp katılmayacağımızı öğrenmenin başka bir yolu yok mu?teion' Alıntı:@jb.can hocam, katılımcı listesini ben de bulamadım malesef. Mebbis kişisel kullanıcı adınız ve şifrenizle girip hizmetiçi eğitim bölümünden öğrenebilirsiniz. Öğretmenevinden bizim adımıza 3er kişilik odalar ayrılmış, ayrıca arayıp yer ayırtmıyoruz ve Pazartesi'den itibaren kalacağız. Bu arada kurs Pazartesi sabah 08:30'da başlıyor.
Ankara hizmetiçini ara oraya sor bende öyle yaptım kardeşfolikAsit' Alıntı:Müdür yardımcımız mebbis şifresini ikidir sormama rağmen müsait olup da veremedi Bu kurs ile ilgili son bir tarih var mı? Katılıp katılmayacağımızı öğrenmenin başka bir yolu yok mu?teion' Alıntı:@jb.can hocam, katılımcı listesini ben de bulamadım malesef. Mebbis kişisel kullanıcı adınız ve şifrenizle girip hizmetiçi eğitim bölümünden öğrenebilirsiniz. Öğretmenevinden bizim adımıza 3er kişilik odalar ayrılmış, ayrıca arayıp yer ayırtmıyoruz ve Pazartesi'den itibaren kalacağız. Bu arada kurs Pazartesi sabah 08:30'da başlıyor.