FATİH Projesi Kursu, ANKARA, 9-13 Temmuz

Kodla Büyü

teion

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Aksaray'da görevliyim. Bakanlık resen almış beni bu kursa. Forumumuzdan başka gidecek olan var mı?, şimdiden paylaşımlara başlayalım :) Ha bu arada konaklama yeri hizmetiçi eğitim enstitüsü yazıyor. Kalacak yer ve yemek onlardan di mi?

@teion hocam iyi aksamlar .. beni de resen almışlar.bildiğim kadarıyla herşeyi onlar karşılıyor ama... hizmet içi eğitim ens. pzartesi arayıp soracağım..

Yeni değişmiş. Önce ücreti peşin ödüyorsunuz sonra yolluk-yevmiye iban aracılığı ile hesabınıza yatıyor. Tabi bu hizmet içi eğitimden sonra oluyor. Sayıştayın kararı varmış sanırım.

@teion hocam ankara hizmet içi eğitim ens. aradım. kurs burada verilecekmiş ama kalma yeri olarak başkent öğretmen evini söyledi. orayla da konuştum. bakanlık personeli geceliği 45 lira imiş sadece kahvaltı varmış. önce biz parayı ödüyormuşuz daha sonra çıkarken fatura kestirip daha sonra alıyormuşuz...

hizmet içi eğitim tel: 0 312 223 63 06

başkent öğretmne evi tel : 0312 212 96 40

Teşekkür ederim hocam. Ancak görebildim mesajınızı. öğretmenevini araryıp rezerve ettirmemiz lazım sanırım, çok boş kalan bir yer değil orası çünkü. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Orada görüşürüz inşallah..

önemli değil hocam.. öğretmen evini aramak gerekiyor bize de salı gününden itibaren yer verdiler...

Beşevler de hocam. Otobüsle geliyorsanız Aştiden ankaraya(metro) binip gelebilirsiniz..

Şimdi aradım Başkent öğretmenevini. Odalarınız 3erli olarak ayrıldı dediler. Arayıp yer ayırtmaya gerek yokmuş. Parayı peşin ödüyormuşuz, sonra onlar fatura kesiyormuş. İlgilenenlere duyurulur...

Katılımcı listesini nerreden görebiliriz.Ben bursadan gelicem alıp almadıklarını nasıl öğrenebilirim?
mebbis şifreleri daha gelmedi bizim okula mebbis e bakamıyorum.
Bide öğretmen evi neden salı gününe yer ayırdı pazartesi başlamıyo mu kurs?

@jb.can hocam, katılımcı listesini ben de bulamadım malesef. Mebbis kişisel kullanıcı adınız ve şifrenizle girip hizmetiçi eğitim bölümünden öğrenebilirsiniz. Öğretmenevinden bizim adımıza 3er kişilik odalar ayrılmış, ayrıca arayıp yer ayırtmıyoruz ve Pazartesi'den itibaren kalacağız. Bu arada kurs Pazartesi sabah 08:30'da başlıyor.

teion' Alıntı:
@jb.can hocam, katılımcı listesini ben de bulamadım malesef. Mebbis kişisel kullanıcı adınız ve şifrenizle girip hizmetiçi eğitim bölümünden öğrenebilirsiniz. Öğretmenevinden bizim adımıza 3er kişilik odalar ayrılmış, ayrıca arayıp yer ayırtmıyoruz ve Pazartesi'den itibaren kalacağız. Bu arada kurs Pazartesi sabah 08:30'da başlıyor.
Müdür yardımcımız mebbis şifresini ikidir sormama rağmen müsait olup da veremedi :( Bu kurs ile ilgili son bir tarih var mı? Katılıp katılmayacağımızı öğrenmenin başka bir yolu yok mu?

folikAsit' Alıntı:
teion' Alıntı:
Müdür yardımcımız mebbis şifresini ikidir sormama rağmen müsait olup da veremedi :( Bu kurs ile ilgili son bir tarih var mı? Katılıp katılmayacağımızı öğrenmenin başka bir yolu yok mu?
Ankara hizmetiçini ara oraya sor bende öyle yaptım kardeş
Ankara hizmetiçi tel : 0312 223 63 06

Geri