FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu - 2012000217

Kodla Büyü

mehmettutgun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba.. Kayseri'de görev yapıyorum.. Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu (2012000217) isimli kursa resen alınmışım.. Kurs, Aksaray hizmetiçi eğitim merkezinde 2-6 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecekmiş.. İlk kez il dışında bir kursa katılacağım.. Kursa katılacak arkadaş var mı, bu kurslar saat kaçta başlar, pazartesi sabahı kayseriden çıksam olur mu ? Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler..

hocam merhaba, ben de mardin'den geleceğim seminere. muhtemelen pazartesi sabah 9da başlatırlar ona göre erken gelmeye çalışın bence. ben mesela muhtemelen pazar günü orada olacağım, malum yol biraz uzun:)

merhaba arkadaşlar. bende bu kursa resen alındım. Pazar akşamı orada olacağım. orada görüşmek üzere. Bu arada Aksaray'a daha önce giden var mı? Hizmetiçi eğitim hakkında bilgilerini ve gözlemlerini paylaşırlarsa seviniriz...

hocam ben geçen hafta ankarada katıldım bu kursa. sabah 8.30 akşam 16.30 arası oluyor. otel parasını, yol parasını, yemek parasını cebinizden veriyorsunuz. devlet daha sonra (1-2 hafta sonra) size toplu para veriyor. anca harcadığınızı karşılıyor işte.

Geri