cupcake Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 407 2 Ekim 2019 #1 bunu başaran var mı arkadaşlar telefonla fatih wifisine bağlanmak mümkün mü
T tarumoloji Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 512 2 Ekim 2019 #3 Niye olmasın? Android sertifika yüklerseniz girer. Vpn ile engelleri aşıp giren öğrenci dolu ortalık.
Niye olmasın? Android sertifika yüklerseniz girer. Vpn ile engelleri aşıp giren öğrenci dolu ortalık.
Y yumakli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 403 2 Ekim 2019 #4 Ben baglaniyorum. Serfitika da istemiyor. Engelledigi sitelere giremiyorum Ama genel okul islerini islerini hallediyorum
Ben baglaniyorum. Serfitika da istemiyor. Engelledigi sitelere giremiyorum Ama genel okul islerini islerini hallediyorum
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,939 2 Ekim 2019 #5 sertifika.meb.gov.tr den gerekl sertifikayı kurun, gerekirse sayfadaki klavuza bakın.
cupcake Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 407 3 Ekim 2019 #6 teşekkürler herkese sertifika yüklü zaten giriyorum fakat randımanlı çalışmıyor çok yavaş akıyor bunu sormak istemiştim
teşekkürler herkese sertifika yüklü zaten giriyorum fakat randımanlı çalışmıyor çok yavaş akıyor bunu sormak istemiştim