fatih alt yapı döşenirken kontrol

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
iyi haftalar dilerim arkadaşlar.

okulumuza fatih projesi alt yapısı döşeniyor. tablalar takılıyor tavanlara. bunların yapılırken doğru yapılıp yapılmadığıyla ilgili bir kontrol listesi varmış. müdürüm istedi de bana bir yardımcı olursanız sevinirim.

kolay gelsin herkese.

İstanbul da okul müdür yardımcıları ile BTRlere bilgilendirme toplantısı yaptılar.Alt yapı döşenmesi ile ilgili dikkat etmemiz gereken şeyleri söylediler.Fotoğraflarla doğru yanlış örnekleri gösterdiler.Dökümanlar şu adreste mevcut.Fotoğraflı olması açısından mutlaka işinize yarayacaktır...
http://www.istbilfor.org/icerik.aspx?id=1

endorfinnn hocama cevap: sınıfçı değilim. ama sınıfçılardan da iyi formatörler var onu da bir kenara koyalım. sadece indirme linki lazımdı. yoksa böyle birşeyin varlığından emindim. arama kolaylığı olsun diye bbnet'e yazdım. indirme linki bulmak kolay oluyor ama arada laf da yiyorsun meslektaşlarından. olsun.

herkese kolaylıklar dilerim. cevaplayanlara teşekkürler.

cmos' Alıntı:
endorfinnn hocama cevap: sınıfçı değilim. ama sınıfçılardan da iyi formatörler var onu da bir kenara koyalım. sadece indirme linki lazımdı. yoksa böyle birşeyin varlığından emindim. arama kolaylığı olsun diye bbnet'e yazdım. indirme linki bulmak kolay oluyor ama arada laf da yiyorsun meslektaşlarından. olsun.

herkese kolaylıklar dilerim. cevaplayanlara teşekkürler.

Sakin ol hocam. :)
Şaka yaptım.
Ama biz burda yabancıları pek sevmeyiz. :mrgreen:
"Mış"lı konuşmuşsunuz. O nedenle öyle dedim.

başka bir okuldan fatih projesi kapsamındaki başka bir okula görevlendirildiğimden hiç bir bilgilendirme toplantısına katılamadım. o yüzden cahil kaldım biraz. sadece bbnet forumlarından öğrendiğim kadar biliyorum.

Bununla ilgili İllerde toplantılar yapılmış olması ve sizin de Müdürünüz ile bu toplantılara katılmış olmanız gerekiyordu. Eğer katılmadıysanız bilemezsiniz haliyle. Sorun yok.

teknik şartname var hocam ama çok detaylı bi şartname. zaten komisyon başkanı okul müdürü olduğu için canınızı sıkmayın onun kontrol etmesi gerekiyor.

teknik konular olduğu için her müdür ya da idarecinin anlaması pek kolay değil. kontrol işini sadece teknik işlerin uzmanı bir kişiye bırakılsa daha iyi olurdu. mesela biz kontrol ettik vidalar eksik takılmış. ama başka kim bilir ne eksiklik var. dolayısıyla bu işe bir mühendis görevlendirseler de biz öğretmenliğimizi yapsak. öğrencileri bilgisayar olimpiyatlarına hazırlasak falan.

programlama anlatmayı özledim. neredeyse unutacam programlamayı. meslek lisesinde de tayin etmiyorlar bir türlü.

neyse herkese kolaylıklar dilerim.

Hocam illerde toplantılar yoluyla bilgiler verildi, bunlara katılmanız faydalı olur du. Ebitefolarla irtibata geçin bence bi kez. Kurulum da çalışacakların kimlik fotokopilerini bile isteyin demişlerdi. Şartnameye ve görsellerine göz atarsanız fikir sahibi olursunuz. Kolay gelsin...

endorfinnn' Alıntı:
Şaka yaptım.

Hocam bu taş banamıydı yosa. http://www.bilgisayarbilisim.net/halk-egitim-ogretmenleri-f247/hem-de-btr-istegi-t111106-15.html :P

Yanlış anlaşılmasın benim sitemim diğer arkadaşların konuyu tam anlamadan bizi itham etmeye çalışmalarınaydı. Tabii anlaştık sorun yok. Sorun olacak olsa bile olmaz inşallah. Sadece birbirimize karşı bilgilendirme yaparken göz göre göre doğru olan şeyleri, "öyle değil" ya da "yok öyle olmayabilir" şeklinde ifade etmemeye çalışmalıyız.

Ama dokundurma bu konuya olduysa hoş olmuş :puhaha:

AKADEMİA' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:
Şaka yaptım.

Hocam bu taş banamıydı yosa. http://www.bilgisayarbilisim.net/halk-egitim-ogretmenleri-f247/hem-de-btr-istegi-t111106-15.html

Yanlış anlaşılmasın benim sitemim diğer arkadaşların konuyu tam anlamadan bizi itham etmeye çalışmalarınaydı. Tabii anlaştık sorun yok. Sorun olacak olsa bile olmaz inşallah. Sadece birbirimize karşı bilgilendirme yaparken göz göre göre doğru olan şeyleri, "öyle değil" ya da "yok öyle olmayabilir" şeklinde ifade etmemeye çalışmalıyız.

Ama dokundurma bu konuya olduysa hoş olmuş :puhaha:

Yok hocam. Sizle hiç alakası yok.
Konuyu açan arkadaşa latife yaptım.
O da amma alınganmış hee! :)

lazım oldu bile bu hafta 12456847871 sayfalık bi dosya verdiler 2316878 saydalıkta şartname.sadece okumak 3 gün sürer hep teknik konular.Kendimi elektrikçi sandım bi an. ZOr iş bu raporları doldurmak :oops:

Ne saçmalıklarla uğraştırıyorlar yahu. Öğretmen olarak ata her işte kullan 3 kuruş maaş ver. :alkis:

Geri