Fatih 'in unutulan öğretmenleri

Kodla Büyü
sanırım bu yazılanları sadece biz okuyoruz..asıl okuması gerekenlerde görmezden geliyor...

Pervin hanım Bilişim Öğretmenlerinin durumunu tüm detaylarıyla biliyor, geçen seneki norm patlaklarını da ilk haber yapanlardan birisiydi ve PGM yapılan haberinin üstüne yalanlama bile yapmıştı.
Kendisiyle irtibatta olan ve sürekli haberleri gönderen @basın rumuzlu dostuma teşekkür ederim.

Sanırım bürokratlar bakıyor ama görmüyor, okuyor ama anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyor.

:alkis: :alkis: çok güzel şekilde özetlemiş durumumuzu daha ne söylenebilirki

Fatih projesi diye bas bas bağıran bu insanlar şunu anlamıyor ya da anlamak istemiyor ya da bakıyor da görmüyor bilemiyorum.Sorun şu ki kaliteli eğitim öğretim için önemli olan elindeki teknolojiler ve çok yüksek düzeydeki imkanlar değil önemli olan bilgiyi verecek olan öğretmen.
Nasıl bir mantıktır ki bu süreç için büyük önem arz öğretmeni 2.planda tutup gereken değeri vermiyor.
İstediğin kadar teknolojiyi getir sun insanların önüne ne fayda. Sonrada akıllı tahtadan ,tabletten verimlilik bekle çok ilginç.

Re: FATİH'in unutulan öğretmenleri

Bize gereken aslında milletvekili yakını, bürokrat yakını. Bilgisayar öğretmenleriden hiç bürokrat veya milletvekili yakını olan yok mu?

Bu kadar haksızlığa, mağduriyete rağmen sesimizi duyan yok.

Re: FATİH'in unutulan öğretmenleri

haber okumaktan, yorum yazmaktan, facebook da paylaşmaktan yorulanlar derneği üye no. 0001

bakanlık şu an karışık. Bürokratlar tedirgin. bizim sıkıntılarımızı bakanın kendi kulağıyla duymasının haricinde çözüm bulunacağını sanmıyorum. Bizim sıkıntımızı direk bakanın medyadan duyması gerekiyor

Ben okullarda Eğitim Teknolojileri birimlerinin kurulması ve branşlarımızın Öğretim Teknoloğu olarak değiştirilmesi taraftarıyım. Bunu da her fırsatta dile getiriyorum. Bundan sonra ders isteyerek bir yerlere varmak yerine, böyle bir çözüm yolu için gerekli yerlere bastırmamız gerekiyor. Ama nerdeeeee. Herkes bunu söylediğim için bana düşman oluyor.

AMen' Alıntı:
Ben okullarda Eğitim Teknolojileri birimlerinin kurulması ve branşlarımızın Öğretim Teknoloğu olarak değiştirilmesi taraftarıyım. Bunu da her fırsatta dile getiriyorum. Bundan sonra ders isteyerek bir yerlere varmak yerine, böyle bir çözüm yolu için gerekli yerlere bastırmamız gerekiyor. Ama nerdeeeee. Herkes bunu söylediğim için bana düşman oluyor.
hocam öğretim teknoloğu sıfatı ile okullarda olmak yerine milli eğitimde arge tarzı birimler oluşturularak çalışmak daha mantıklı olur düşüncesindeyim. Değilse okulda adına öğretim teknoloğu deselerde yaptığın iş değişmez. Okullarda değer görmen için derse girip öğretmen olmaktan başka çare yok

Geri