Fatih Kablosuz Ağa Bağlanamama

Kodla Büyü

serkan_ist

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. 2. dönem başladığından beri okulda hiçbir cihaz kablosuz ağa bağlanamıyor. bağlanmak istediğimizde eylem gerekli diyor ve tarayıcıya yönlendiriyor.
tarayıcıda msftconnecttest.com/redirect linkine yönleniyor ama orada da bağlantı hatası veriyor.
kabloluda sorun yok, mebbis, eba vs. açılıyor.
tarih saat hatası yok, sertifikayı yeniden yükledim, eba ile giriş denedim, dns ayarlarını değiştirdim.
ne yaptıysam olmadı. sorun nedir acaba?
IMG_20250227_095937.webp

IMG_20250227_100013.webp

BT sınıfında ise swichin üzerindeki anahtarı standart konumuna alıp deneyebilir misin hocam.

bilg.labındaki switcihimiz ip dağıtamadığı için az önce bilgisayar lab.ndaki tüm bilgisayarları fatih wifi ağına bağladım (18+1 [pardus yüklü] + 8 robokod bilgisayarı(win11 yüklü)
bir web tarayıcıdan eba ya bağlanıp mebbis şifrenizle oturum açmanızı istiyor. o şekilde tüm bilgisayarları fatih ağına bağladım arasıra bazıları çekmeme sorunundan dolayı bağlantı alamadı ama sayfayı yenilediğimde geldi eba sayfası.. bilginiz olsun hocam..

bilg.labındaki switcihimiz ip dağıtamadığı için az önce bilgisayar lab.ndaki tüm bilgisayarları fatih wifi ağına bağladım (18+1 [pardus yüklü] + 8 robokod bilgisayarı(win11 yüklü)
bir web tarayıcıdan eba ya bağlanıp mebbis şifrenizle oturum açmanızı istiyor. o şekilde tüm bilgisayarları fatih ağına bağladım arasıra bazıları çekmeme sorunundan dolayı bağlantı alamadı ama sayfayı yenilediğimde geldi eba sayfası.. bilginiz olsun hocam..
hocam fatih ağına bağlıyorum. tarayıcı açılırken msftconnecttest.com/redirect adresi çıkıyor. sonra da görseldeki gibi bağlanamadı hatası veriyor.
eba sitesini kendim yazarak açıyorum. hesabıma giriş yapabiliyorum ama internet yine gelmiyor. eba'dan başka bir yere giremiyorum. android'den açarken de bağlan dediğim an tarayıcı açılıyor yine hata sayfası geliyor.

Geri