Bilişim1122
Üye
Fatih Kablosuz Bağlantıda Oturumum açık kaldı. Çıkış sayfasını da kapatmıştım. Oturumum açık kalmasın nasıl kapatılıyor, çünkü başka kullananlar da var.
Hocam Fatih Kablosuz ağına Eba şifresi ile giriliyor ya onu diyorum.İlgili tahtanın ağ bağlantıları kısmına girin. Kablosuz ağları görüntüle kısmından daha önce kayıtlı ve görünen ağları gösterecektir. Kendi bağlantınızı bulun unuta tıklayın artık bağlantınız gözükmeyecektir.
Katılıyorum hocam Bir yöntem yok en azından şimdilik sanırım.Hocam bakanlığın gönderdiği yönergede 7 gün kimse o bilgisayarlarda fatih ağına girmezse otomatik oturum kapatılır diyor. Başka da bir çıkış yöntemi maalesef açıklamıyor. Aşağıda linkte
Madem bakanlık böyle bir güvenlik tedbiri almış ve başka bir açıklama yapmıyor siz de 7-8 gün o bilgisayarları kimseye güvenlik tedbirleri gereği kullandırtmayın!! Yani sizin hesabınızdan kimsenin öğrencilerin abuk sabuk aramalar yapmasına sitelere girmesine izin vermeyin.
Eğer başka kısa bir yöntem bulursanız buraya açıklarsanız sevinirim![]()
Çıkış yapıyorsanız problem yok hocam. Çıkış yapılmazsa oturumunuz açık kalıyor. 7 gün hiç kullanılmazsa otomatik çıkıyor.Tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım hocam ama bende lcdpano için kullanılan pc de e devlet şifremle wifi için oturum açıyorum belli aralıklarla. Sakıncalı mı acaba?