Fatih Muayene kabul görevine ücret

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan loveman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

loveman

Site Gezgini
Fatih Porjesi Muayene Kabullerinde görev alan arkadaşlardan ücret alanlar var mı?
Köylere muayene kabul için gidenlerden yolluk alan var mı?

köyde fatih projesinin işi ne hocam? ilçe merkezi olur en fazla. Ayrıca neden ekders verilsin hocam ?

valla bizler haftasonu bu iş için arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı okullarımıza gittik.(bt rehberler) ilçede bulunan elektrik öğretmenleride görevlendirildi haftasonu akşam 6 ya kadar okuldaydık hep beraber. ücret verilecek diye duydum ama verildimi bilmiyorum

hocam normal ek dersinizi alırsınız ekstra bir ücret verilmiyor..
yolluk da vermediler bize çünkü bize araç tahsis edildi..

Ekstra Ek ders ücreti verilmez hocam. Sadece muayene komisyonunun yaptığı görev yaz ayına denk gelirse hergün için 3 saat ek ders alınır.

haftaiçi olanlar için evette haftasonu gelmek zorunda kalanlar için verilmeli bence

Yolluk+yevmiye yazılıyor. Ama bizim milli eğitim bunları ödenek olmadığı için ödemiyor, servise verdiğin yol parası cebinden çıkıyor. Ben de artık yolluk-yevmiye yazdırmıyorum, gittiğim yere de servis parası vermiyorum.

belde diye tabir edilen köylerde (kasaba) Fatih projesi var. arabamıza benzin çekip gittik , şimdi parasını vermeyecekler mi?

ayrıca biz bize tahsis edilen araçla gittik ve günlük yevmiye ücretinin 3 te 1 i yattı siz kendi aracınızla gittiğiniz için ne yaparlar bilmem

Geri