Fatih Projesi Üzerine Hazırladığım Kişisel Sitem

Kodla Büyü

mehmetural

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Amacım Fatih Projesi ve Eğitim Teknolojileri hakkında herkesin yararlanabileceği bir kaynak sitesi oluşturmaktır. Kişisel çabalarımla oluşturduğum sitede herhengi bi maddi çıkar sağlamamakla beraber tamamen bilgiledirme amaçlıdır.

Aşağıdaki adresten siteye ulaşabilirsiniz.

http://www.mehmetural.net

hocam güzel tşkler..ama iletişim bölümünde mebin mail adresini kullanmışsınız sıkıntı olmasın sizin için.

yok hocam o meb in değil benim iletişim adresim kendime ait meb tarafından verilmiş herhangi bi kurumun veya okulun adresi değil. kişisel adresim :) meb sğolsun bikaç yıl önce verdiydi hala kullanıyorum...

şuan için içi fatih projesi ve eğitim teknolojileri paylaşımları ile dolu olmakla beraber ilerleyen haftalarda türkiyenin bu alandaki en kapsamlı sitelerinden biri olacağına eminim. En azından hedefim bu... desteklerinizi bekliyorum. İnşallah herkesin yararlanabileceği güzel bir site olur. baştada dediğim gibi amacım reklam veya maddi çıkar değil. üyelik şartı yok site tüm içerikler herkese açık. tamamen bilgilendirme amacındayım... önerilerinizi bekliyor teşekkür ediyorum...

hocam sana nacizane tavsiyem, ço ksade olsun siten öyle hava durumu önemli siteler ıvır zıvır göz yormaktan başka bieşy değil..bilgi hariç gerisini kaldır ..aradığımızı 30 sn dedil 3-5 sn de bulalım

yan menüler biraz kısa kalıyordu. Orta kısım fazla aşağıya gidiyor. ama şimdi ek modüller hazırlayarak ana sayfada görünmeyen iç sayfalarda olan yararlı içeriklere ulaşmak için de ana sayfaya link koyacağım. öneri için teşekkürler.

hocam büyük emek vermişsin belli ama şu canlı mavi itiyor yoruyor insanı, şöyle daha pastel renkler kullansan daha hoş olurdu bence. tebrikler.

hocam tam olarak hangi renk tüm reknler var. hemen ayarlayabilirim :) ben bayaa bi değişiklik yaptım da yönetim panelinden anında ayarlama yapabilirim. Mesela hangi renk uygun olur?? öneri için teşekkürler...

Bana "20 ADIMDA ETKİLEŞİMLİ TAHTA GÜVENLİĞİ" konulu yazınız abartılı gibi geldi. sistemi yeniden kurmak daha kolay gibi....

Geri