Fatih Projesi İlk Dağıtılan Samsung Tablet

Kodla Büyü

hemenyardim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Fatih Projesi Kapsamında dün dağıtılan tabletlerden biri olan Samsung GT-P7500/AM16 10.1 GALAXY oldu.
Şu anda piyasada satılan bir model. Fiyatı 1300-1400 TL civarında. Herhalde aceleye geldiği için bu dağıtıldı. Diğerlerinin bu olmayacağı kanısındayım. Öğretmenlerede aynısı verildi. İçlerinde taratılmış ve PDF yapılmış ders kitapları ve birkaç animasyonlu hikaye var. Başka birşey göremedik şimdilik. Herhangi bir web tarayıcı göremedik. İnternete girilemiyor şu an için. Güncellemelerle neler gelir bilemiyorum. Tablette başka hiç bir yere girilemiyor. Hatta yanlış saat ve tarih bile düzeltilemiyor. Tahtalarda yaptığımız fiber internet hız testinde 98 MBPS gördük ve gerçektende yaptığımız indirmelerde saniyede 12 MB indirdik. Şimdilik durum bu. Değişiklikleri eklemeye devam ederim.

Ekli dosyalar

• samsung-galaxy-tab-gt-p7500.jpg
    samsung-galaxy-tab-gt-p7500.jpg
    137.7 KB · Görüntüleme: 4,522
hız iyiymiş. tablet konusunda samsung alanlar gm alanlara göre daha şanslı galiba. yorumlar o yönde

Samsung'un bize yapmış olduğu rezilliklerden sonra güvenim kalmadı. Umarım kalitesi telefonları gibi değildir..

share_' Alıntı:
samsung android telefon kullanıyorum, gayet başarılı

hocam, babam abim ben ve eşimde vardı telefon emin olun hepsi en az 2 kez tamir gördü, eşiminki zaten mahkemelik oldu ki (tabi mahkemeyi kazandık) yazıdm foruma da...

Merak ediyorum da internete giremedikten sonra ders kitaplarından ne farkı kalacak umarım kısa sürede bu durumu düzeltirler.Hani bağlantı olacaktı filtreli de olsa

Belki bileniniz duyanınız vardır Kocaeli'de 6.sınıflara her sene bilgisayar dağıtılıyor. Fakat 3-4 kez haber olduk (bilgisayarların satılması, basarıyı arttıracağına düşürmesi...vb.) umarım tabletler ile bu tür haberler duymayız. Bu arada tabletler satılmaması için bir takım önlemleri almışlar ama kocaelinde dağıtılan bilgisayarlarda da almışlardı bir işe yaramadı:)

Bu projeyle beraber Bt öğretmenlerinin değeri anlaşılır umarız...

Hocam açıkcası benim artık inancım yok...

1000 liralık tablet dağıt hiç bir işe yaramasın :-1: Bu işi beceremeyecekleri belliydi zaten :-1:

eğitmi tekdüzeleştirmekten başka ne işe yarayacak, teknoloji sınıflarını kapatıyorsun sonrada bir tablet dağıtımı ile eğitimi teknoloji ile birleştireceğiz diyorsun...

hemenyardim' Alıntı:
Fatih Projesi Kapsamında dün dağıtılan tabletlerden biri olan Samsung GT-P7500/AM16 10.1 GALAXY oldu.
Şu anda piyasada satılan bir model. Fiyatı 1300-1400 TL civarında. Herhalde aceleye geldiği için bu dağıtıldı. Diğerlerinin bu olmayacağı kanısındayım. Öğretmenlerede aynısı verildi. İçlerinde taratılmış ve PDF yapılmış ders kitapları ve birkaç animasyonlu hikaye var. Başka birşey göremedik şimdilik. Herhangi bir web tarayıcı göremedik. İnternete girilemiyor şu an için. Güncellemelerle neler gelir bilemiyorum. Tablette başka hiç bir yere girilemiyor. Hatta yanlış saat ve tarih bile düzeltilemiyor. Tahtalarda yaptığımız fiber internet hız testinde 98 MBPS gördük ve gerçektende yaptığımız indirmelerde saniyede 12 MB indirdik. Şimdilik durum bu. Değişiklikleri eklemeye devam ederim.
bizde öğretmenlere farklı özellikte bişeler gelicekmiş dediler fazla tabletleri dağıtmadık
?????

dağıtılacak tabletler için Ülkemizde üretilecek koşulu vardı, devam ediyor mu o koşul ?

tabletler tam bir fiyasko makinalar ii ama sınırlandırmaları çok mesela bir browser yok..internete giremiyorlar direkt olarak :((

Geri