Fatih Projesi Ağ Altyapısı Semineri Faydası ne?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zibula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zibula

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Fatih Projesi Ağ Altyapısı Semineri :

bu kursa gidenler için bir sorum olacak..kursun içeriği,günde kaç saat seminer var,bitirince faydası varmı cevap verirlerse sevinirim..iyi çalışmalar..

ben şu anda kurstan yazıyorum, sakın gelmeyin akşama kadar ders var :) Ali Hocam bi derse başlayınca ders bitmiyor. Bugün akşam 7'de bitti ders. Kursun içeriği alt yapıyla ilgili dokümanlar, kablolar sistem odası ve içindekiler (modem, switch), kabloların geçeceği yollar vb. İçerik çok geniş zaman çok kısa...

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum.

Bu kursu 1 ya da 2 gün önce gördüğümü hatırlıyorum. Ancak şu an FATİH Projesi Ağ Altyapısı kursunu göremiyorum. Kaldırdılar mı, Eğitimin adı ve/veya içeriği Teknoloji Kullanımına mı çevrildi yoksa yanlış sorgu mu yapıyorum :/

Bilgisi olan arkadaşımız var mı ?

alios6161' Alıntı:
ben şu anda kurstan yazıyorum, sakın gelmeyin akşama kadar ders var :) Ali Hocam bi derse başlayınca ders bitmiyor. Bugün akşam 7'de bitti ders. Kursun içeriği alt yapıyla ilgili dokümanlar, kablolar sistem odası ve içindekiler (modem, switch), kabloların geçeceği yollar vb. İçerik çok geniş zaman çok kısa...
hocam kursu bitirince ne oluyor muş? varmı kurs/komisyonlarda ekders vs? birde son gün kaçta bırakıyorlar,dönüş bileti için sordum..

zibula' Alıntı:
alios6161' Alıntı:
hocam kursu bitirince ne oluyor muş? varmı kurs/komisyonlarda ekders vs? birde son gün kaçta bırakıyorlar,dönüş bileti için sordum..

son gün 12:30 gibi bitti. Komisyonda ek ders vs şuan için yok. Zaten biz sadece kendi okulumuzun komisyonundayız.
Ankarada fatih'in en üstündeki bürokratları tanıyıp sohbet etme fırsatımız oldu.

Sohbetler iyi hoş da bari sorulan sorulara cevap olsa...
Yada bildirilen aksaklıklara çözüm.
ŞARTNAME dökülüyor. Faz 2 şartnamesi de aynı olursa yazık memleketin okullarına...

Geri