Fatih Projesi ,Bilgisayar Sınıfı Korunacak (YENİ)

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Yeni yazı geldi bugün .... Yazıdan bazı bilgiler aşağıdadır

Fatih projesi kapsamında bilgisayar sınıflarının korunması ve çalışır durumda tutulması

Okul müdürlerinin atıl durumda olan bilgisayarın onarılması

Bt içindeki malzemelerin (bilgisayar vs....) kesinlikle lab dışına çıkarılmaması

Öğretmen ve öğrencilerin BT sınıfından faydalandırılması

ve temel bilgisayar bilgisi olmayan öğretmenlerin hizmet içi kursa alınması

Re: Fatih Projesi .... Bilgisayar Sınıfı Korunacak (YENİ)

Eskiden de vardı bu yazı adı değişmiş FAtih olmuş :)

Bakanlığı illere gönderdiği eposta'da dikkatimi çeken üç nokta:

BT lablarının korunacak olması, zaruret olsa dahi dağıtılamayacağı.
Akıllı tahtanın BT sınıfına kurulacak olması.
Eğitim verilecek okulların BT sınıflarının eğitime hazır hale getirilmesinden okul müdürü, varsa okul bilişim teknolojileri formatör öğretmeni ve il/ilçede görevli eğitici BT formatör öğretmenleri sorumlu olacaktır.

...

Yeni ebitefo düzenlenmesinden ve ihalelerden sonra bu yazının ardından düzenlenmeyen tek şeyin bizim sorunumuz olduğu ve sıranın geldiği artık aşikar. Bakalım ne çıkacak...

Paylaşım için çok teşekkürler.

Peki BT sınıfı olmayan okullar nolacak.? sanırım bakanlığın artık BT sınıfı kurma gibi bir procesi yok...!

:++:

o kadar kötü haber, kötü "saçma" "duyum"lardan sonra güzel oluyo bu tip şeyleri okumak, duymak, görmek.

Çok da sevinilecek bir olay değil bence..hani tüm sınıflara akıllı tahta, öğrenciye tablet???? altından kalkamadılar mı?zaten 2012 bütcesinde her sınıfta projeksiyon ve bir bilgisayar bulundurulması gibi bir ibare vardı..burdan da anlaşılıyor ki fatih patladı....hem dersleri kaldırdıktan sonra tüm okulun kullanacağı lab.ın pisliğiyle, sorunuyla uğraşmanın neresi güzel haber anlamadım!! dersleri kaldıracaklar nasıl olsa, bari lab. da dağılsaydı da o koca lab.da tek başımıza yalıtılmış gibi kalmasaydık..tamir işi biterdi..ders zaten gitti gider bir de hala lab.la uğraşacaz..akıllı tahta olacak, herkes kullanacak, onlar kullanırken de ya çay içeriz dışarlarda, yada arkada öğretmenin yamağı gibi otururuz bir köşede..afferin yani

evet yazı bugün geldi , ama ben genede emin olamıyorum sonumuzu göremiyorum , dersler gelmeden bizizm için ışık olmayacak

Sen beni görmezlikten geleceksin, hiçbir şekilde sorunlarımızla ilgilenmeyeceksin, Bizleri müdür, m.yard, ve ilçe m.e müdürlerinin line bırakacaksın, zorla görevlendireceksin, tamirci konumuna sokacaksın,....

Sonra da ... sıkışınca hemen bana döneceksin. Öyle yağma yok... Hemen okullardaki formatör öğretmenler eğitecek. Orada dur bakalım. Sen önce norm kadro sorununu, BT öğretmeni görevlerini adam gibi düzenle sonra bana gel...

karınca_52 hocam iliniz pilot illerdenmiydi. Fatih projesinin uygulanacağı iller için geçerli bir yazı bu. Ama yine de güzel haber en azından Fatih projesi bitimine kadar BT sınıfları sağlam kalacak.

hugo4545' Alıntı:
karınca_52 hocam iliniz pilot illerdenmiydi. Fatih projesinin uygulanacağı iller için geçerli bir yazı bu. Ama yine de güzel haber en azından Fatih projesi bitimine kadar BT sınıfları sağlam kalacak.

bu sene liselere gelecek , seneye ilköğretimlere bildiğim kadarıyla hocam

bana da geldi bugun yazı ama ... faz1 bilgisayar korusan nee dökülüyo lab alt yapı denen şey de kalmamış ;) ama çalışan öğretmen bilgisayarı ve akıllı tahtamız var :)

Geri