Fatih Projesi BTR Toplantısı

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
IMG-20241118-WA0002.webp

Merhaba arkadaşlar. Ankara il milli eğitim müdürlüğü, Fatih Projesi BT Rehber öğretmenleri Şube müdürü başkanlığında toplantı yapmamızı istemiş.
Şube müdürüm aradı, ben de ne konuşacağımızı bilmiyorum dedi, Yarın toplantı yapacağız ama daha önce böyle bir toplantı uygulaması yapan biri oldu mu aranızda?

bir şey olacağı yok hocam. yukarıya şirin görünmek için neler yapabiliriz temalı bir toplantı olacaktır. ihaleyi verdikleri firma bile tahtaları tamir etmiyor, edildi deyip geçiyor ama kim bilir kaç lira para almıştır. geçen ay girdiğimiz arıza kaydı sorun çözüldü denerek kapatılmış, il formatorü bile bir şey yapamıyor. hi ka ye.

Etimesgut'ta her sene yapılıyor, bu sene de tatilden önceki hafta yaptık. Genel sorunlardan bahsediliyor, MEBİ yi tanıttılar falan

Küçük bir ilçede çalışıyorum ve biz her ay yapıyoruz. Hatta her ay ilçede BTR olmayan başka bir okulda yapıyoruz toplantıyı. Zaten 6-7 kişiyiz. O gün o okulun ne problemi varsa hep beraber hallediyoruz. Dönem boyunca kendi okulumuz harici başka bir okula daha görevlendirme olmasındansa böyle çok daha verimli oluyor bana göre. Bizdeki işleyiş böyle..

@artemisem hocam çok güzel bir uygulama tebrik ediyorum. Çünkü btr olmayan okullarda ciddi sorunlar oluyor. bilgisayarcı çağırınca cok ciddi paralar dönüyor. çok iyi düşünmüşsünüz 👏

Geri