Fatih Projesi de Bilişim Öğretmenlerini Kurtaramadı!

Kodla Büyü
arkadaşlar haberi tekrar tekrar geri dön deyip oylayın lütfen. kontrol yok sayaçta. hitini artıralım. tek başıma olmuyor. :(

F5 yapmadan da oluyor sanırım. Arttıralım oyları, umudum yok gerçi.

Garanti-Bankas%C4%B1-esek-reklam%C4%B1-02.png

ha ha ha

elrond hocamın da dediği gibi bizi resmen oynatıyorlar. ama müstehaktır bizim branşa o ayrı mesele.

Burda bas bas bağırdık zamanında duyan olmadı. Formatörlük te Fatih te bizi kurtarmaz dersimizi geri almalıyız dedikçe arkadaşlar kulaklarını tıkadılar. BT Rehber öğretmeni olacağız derse girmeden yatıp para alacağız dediler. Şimdi neredeler merak ediyorum. Eminimki şimdi sitem edip bağıranlar arasında o arkadaşlarda vardır. 250 kişi eylem yaparken herkesin keyfi yerindeydi. Ne demişler bir müsibet bin nasihate bedeldir. Geçmiş olsun.

Kolemans' Alıntı:
Burda bas bas bağırdık zamanında duyan olmadı. Formatörlük te Fatih te bizi kurtarmaz dersimizi geri almalıyız dedikçe arkadaşlar kulaklarını tıkadılar. BT Rehber öğretmeni olacağız derse girmeden yatıp para alacağız dediler. Şimdi neredeler merak ediyorum. Eminimki şimdi sitem edip bağıranlar arasında o arkadaşlarda vardır. 250 kişi eylem yaparken herkesin keyfi yerindeydi. Ne demişler bir müsibet bin nasihate bedeldir. Geçmiş olsun.
:alkis:

Eğitimde deneme yanılma uygulaması olduk.
Anlaşılan bilişim öğretmenlerini, bilgisayarı denediler ve kendilerininde bilmediği bilgisayarın öğretilmesine gerek duymadılar.

bilişim derslerinin sayısı azaltılıp formatörlük çıktığında bi çok arkadaş burda oh ne güzel az derse girecez ii ekders alıcaz die formatörlük için can attı.şimdide fatih projesine kendimizi zorla adapte etmeye çalışıyoruz,bunları bırakalımda derslerimize sahip çıkalım arkadaşlar.

ya dersine sahip çıkan arkadaşlar nasıl sahip çıkıyor bize de anlatsalar.. mesela benim dersim seçilmedi bu sene.. müdürün boğazına mı yapışmayalım ya da diğer öğretmenlerin boğazına mı yapışmayalım dersim seçilsin diye.. bu durumda öğrenim kredisi borcumu, kiramı, düğün borcumu vs.. giderlerimi karşılamak için formatör olmaktan başka bir seçeneğim var mı bana söyler misiniz lütfen..
şimdi ağlamanın hiçbir anlamı yok, oy verirken düşünecektiniz bunları..

Geri