Fatih Projesi eğitmeni görevlendirilmesi? (13.12.2016)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SeA_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SeA_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Günaydın arkadaşlar, dün akşam bir mail gelmiş.

Fatih projesi kapsamındaki öğretmen eğitimlerini ve proje ile ilgili diğer iş ve işlemleri yürütmek amacıyla il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine Bakanlık makam onayı ile 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren 6 ay süreyle Fatih projesi eğitmenleri görevlendirilecektir.

Aşağıdaki esaslara göre:

1- İsteyen öğretmenlerin görev süreleri uzatılacaktır. Görev süresi uzatılmasını istemeyen öğretmenler dilekçe alanacak Ek-1 iform ile müdürlüğümüze gönderilecektir.
2- fatih projesi sınıf yönetimi kursu, eğitmen eğitimi kurslarına katılan ve başarılı olan bilişim teknolojileri öğretmenleri arasından görevlendirme teklifi yapaılabilecektir.
3- üzerinde yöneticilik veya mebbis görevi bulunanların görevi kesinlikle yapılmayacaktır.
4- Görev süresini uzatılmasını isteyen öğretmenler Ek-2 de ismi geçen UZEM2lerde biri varsa UZEM'i eğer Uzem yoksa ilçe mem'leri seçecektir.
5-İlçe mem görev süresi uzatılacak ve görevlendirmesi teklif edilecek öğretmenlerin bilgilerin EK-1 forma eksiksiz yazacaktır.

....... tarihe kadar gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim.

Şimdi bu yazı bizim okullarda FP-BTR görevlendirilmesi ile tamamen ayrı demi?

Başvurmasak görevimize devam edip 2.dönem tekrar FP-BTR için başvuracağız.

Başvuranların görevi tam olarak ne olacak bilgisi olan var mı?

Koordinatör ile konuştum ilçe formatörlüğü ile alakalıymış arkadaşlar.

hocam hangi il. istanbul için niye gönderilmiyor bu yazı çok merak ettim. yoksa birileri yerinde kalmak için ayak oyunumu yapıyor.

denizci' Alıntı:
hocam hangi il. istanbul için niye gönderilmiyor bu yazı çok merak ettim. yoksa birileri yerinde kalmak için ayak oyunumu yapıyor.

Hocam ben Silivri'deyim yazı geldi.

Her ilçe farklı olabilir böyle bir niyetiniz varsa bi araştırın bu dönemde.

SeA_' Alıntı:
denizci' Alıntı:

Hocam ben Silivri'deyim yazı geldi.

Her ilçe farklı olabilir böyle bir niyetiniz varsa bi araştırın bu dönemde.

bi araştırayım hocam. tşkler hocam

İl koordinatörümüz bulunduğum ilçede en çok beni bildiği için sağolsun birkaç gün önce arayıp haber verdi, geçen yıl da aralık sonu gibi başlamıştı bu görevlendirmeler, her sene biraz daha erkene çekiyorlar. İlçe milli eğitim müdürünün pek birlikte çalışılacak biri olmadığını duyduğum için kabul etmedim ama asıl mesele eğitimler kaldırılmışken halan neden 3. dönem üst üste bu görevlendirmeyi açıyorlar? Amaç ilçelerde il koordinatörüyle birlikte çalışacak biri gerekliliği ise ünvan değiştirilip adam akıllı bi görevlendirme yapılamaz mı? BTR ile karıştırmayın sakın, yerine ve altında çalıştığınız insanlara göre çok garip şeylerle karşılaşabilirsiniz. Tüm okulun angaryalarını yapmak zor gelirken, tüm ilçenin angaryalarıyla uğraşmak daha da zor gelir.

il veya ilçe koordinatörlüğünde bulunulduğu zaman ayrı bir getirisi oluyor mu yoksa sadece 18 saat ekders mi bilginiz var mı??

mdemirel' Alıntı:
il veya ilçe koordinatörlüğünde bulunulduğu zaman ayrı bir getirisi oluyor mu yoksa sadece 18 saat ekders mi bilginiz var mı??

sadece 18 saat BTR gibi, eğitim olursa da mesai saatleri içindeyse görevden sayıldığı için ekders alamıyorsunuz.

Geri