Fatih Projesi E-kitap çalışması

Kodla Büyü
Bence harika bir çalışma olmuş ayrıca e-öğrenme nesneleriyle desteklenmesi niteliği artırmış.

oldukça başarılı.ben beğendim.inşallah tüm dersler için güzel çalışmalar yapılır.

hemen yarın sosyal öğretmenimize göstercem bunu.

Kişisel bir proje olsaydı başarılı derdim ama Bakanlık Projesi olduğu için kalitenin yerlerde olduğunu söylesem hata etmiş olmam sanırım.

grandmasterb' Alıntı:
oldukça başarılı.ben beğendim.inşallah tüm dersler için güzel çalışmalar yapılır.

Hocam acele etmeyin bence. Öğrenme nesnelerine link var ama ev ineternetinde bu kadar yavaş ve çalışmıyorsa, okulda kullanamaz öğretmeniniz. bu seferde yanlış yönlendirme yapılmış olur. Bence eksikleri tamamlansın o şekilde söyleyin.

biltek2007' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:

Hocam acele etmeyin bence. Öğrenme nesnelerine link var ama ev ineternetinde bu kadar yavaş ve çalışmıyorsa, okulda kullanamaz öğretmeniniz. bu seferde yanlış yönlendirme yapılmış olur. Bence eksikleri tamamlansın o şekilde söyleyin.

ben denemek için birkaç öğrenme nesnesine sorunsuz girdim.okulda 16Mbit bağlantı var.hız bakımından sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.yaşlı bir sosyal öğretmenimiz var bu aralar bt sınıfını kullanmak istiyor.şimdi slayt falan hazırlayamıyor hazır bulmak lazımdı.bu iyi oldu.yani tabi incelesin içeriğini, işine yarayacaksa kullansın.

şimdi olumsuz eleştirebiliriz ama sonuçta bu bir e-kitap.eğitim yazılımı olsa oldukça eleştirirdik belki ama e-kitap olarak oldukça başarılı gibi geldi bana.

Bu proje hazırlanırken fatihin F si bile ortada yoktu bence. Fırsatları Artırmada üstlerine yok maşallah. Benimde üniversitede yaptığım bir iki öğrenme nesnesi var göndereyim barı de fırsatlar daha da artsın.

bilgisayarla arası olmayan öğretmenlerimiz için güzel bir çalışma olmuş. Ama @realxtraz hocamın dediği gibi bizim üviversitede hazırladığımız öğrenme nesnelerinin yanında biraz hafif kalmış. İnşallah devamı ve daha iyileri gelir...

Geri