fatih projesi hazırlayıcı eğitim kursu- kursiyer sayısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar, okulda fatih projesi hazırlayıcı eğitim kursu verecem. ilçeden onayımız var. fatih projesi teknoloji kullanım kursu öncesi bilgisayar konusunda iyi olmayan hocalarımız için açacağız kursu. ama kurs isteğe bağlı ve 6 kişi isteriz dedi. kursla ilgili hedb'ye baktım kursiyer sayısı 20'yi geçmemeli diyor önce min. sayı yok. bunda da halk eğitimdeki kurslar gibi 12 kişi gerekliliği var mı? daha önce bu kursu veren arkadaşlar var mı? nası yapıyorsunuz?
http://hedb.meb.gov.tr/net/_Duyuru_dosy ... h/EK-2.pdf

bu kursu hiç vermedim... verenler bilgi verirse bende açmayı isterim

hocam kursu ben verdim. bildiğiniz bilgisayar kursu. kurs ile ilgili gerekli dökümanları www.mehmetural.net adlı sitemde paylaştım. dosya doküman kısmı ile forum bölümündeki ilgili kısımlarda ihtiyacınız olacak içerikleri bulabilirsiniz...

sesumut' Alıntı:
bu kursu hiç vermedim... verenler bilgi verirse bende açmayı isterim

eogrenim.meb.gov.tr adresinde dosyalar olması lazım bu kurs ile ilgili.. Tabi kursiyerlerin isteği önemli.. Fatih Projesi Kursu gibi zorunlu değiller..En az 12 kursiyer olması gerekiyor diye biliyorum.

okulumuz büyük bi okul, 100den fazla öğretmen var. doğal olarak bilgisayar konusunda eksikleri olanlar da var.kurs onayını ilçe göndermişti. ama kimler ister diye sorunca 6 kişi ancak çıktı. sayı konusunda kafam takıldı. dökümanları ayarladım, halk eğitim kursları gibi 12 sayısı gerekiyor mu diye takıl kafam. kesin bi cevap bulmalıyım, kurs haftaya bu hafta....

Geri