Fatih Projesi icin tablet ihalesini Vestel almis. Twitter'da denk geldim, haberi bilgisi olan var mı?
ertanbadem' Alıntı:İhaleye çıkmadı henüz, her kim açıkladıysa asparagas bir haber. Henüz akıllı tahta ivedilikle hazırlandı 23 Kasım'da ihaleye çıkacak beraberinde A3,A4 yazıcı ve döküman kamera çıkacak. Merak eden öğretmelerimiz öncelikli okulların listesini ve ihale teknik şartnamesini aşağıdaki adresten görebilirler.
http://www.ubak.gov.tr/BLSM_WIYS/HGB/tr ... _44520.xls
Bu arada tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
Ya hata vardır ya da okullarımız yanlış bilgi girmiştir. Yetki okul müdürlerinde idi bir takım yanlışlıklar olmuş olabilir. Daha sonra güncellenecektir. Dikkatiniz içi teşekkür ederim.iskete' Alıntı:Listede yanlışlık var sanırım. Kocaeli İzmit İmam Hatip Lisesi'ne 117 tane akıllı tahta yazılmış. Okul büyük bir okul değil ve Türkiye'de hiç bir okula bu kadar yüksek akıllı tahta verilmemiş.
iskete' Alıntı:Listede yanlışlık var sanırım. Kocaeli İzmit İmam Hatip Lisesi'ne 117 tane akıllı tahta yazılmış. Okul büyük bir okul değil ve Türkiye'de hiç bir okula bu kadar yüksek akıllı tahta verilmemiş.
netame' Alıntı:ertanbadem' Alıntı:İhaleye çıkmadı henüz, her kim açıkladıysa asparagas bir haber. Henüz akıllı tahta ivedilikle hazırlandı 23 Kasım'da ihaleye çıkacak beraberinde A3,A4 yazıcı ve döküman kamera çıkacak. Merak eden öğretmelerimiz öncelikli okulların listesini ve ihale teknik şartnamesini aşağıdaki adresten görebilirler.
http://www.ubak.gov.tr/BLSM_WIYS/HGB/tr ... _44520.xls
Bu arada tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz, teşekkürler bilgilendirme için :wink:
netame' Alıntı:Bugün burada da paylaşıldı, ortalıkta resmi haber falan göremedim ben. Eski haberlerde Netaş-Aselsan-Arçelik-Vestel- Casper-Exper ortak teklif
verdi deniyor.
Sağolasın hocam yeni gördüm mesajını... Senin de geçmiş öğretmenler günün kutlu olsunertanbadem' Alıntı:Özledim seni Yasin , Öğretmenler günü kutlu olsun.