Fatih projesi kurslarında sıkıntılar var

Kodla Büyü

yağmurtan

Aktif Üye
Kurs onayları ilçelerden illere geç gidiyor. İlçelerden zamanında il memlere giden kurs başvuru evraklarına cevaplar geç geliyor. Teknoloji kullanım kursum başladı ve bitti ama ortada hala ne onaylar var ne de faaliyet numaraları..Ek ders de alamıyorum. Size soruyorum, ben bu kursları neden veriyorum..

8.kursumu verip F@tih projesi teknoloji kullanımı kursunu bu hafta bitiriyorum. ben ve diğer arkadaşım aralık ayından bu yana kurslarımızı yaptık onaylar zamanında geldi ve ekdersimizi de aldık. bence sorun sizin ilde yada ilçede il eğitici arkadaşınızla konuyu konuşun hocam.ayrıca onayı gelmeyen kursu niye veriyorsunuz? onay geldikten sonra başlayın bence

o konuda başarılı ve tecrübeli arkadaşlar sorunsuz oluyor bizim onaylar vs. bilgilendirmeler her konuda yapılıyor

Hocam prosedür şöyle : Siz kurs açmadan önce onayınızı almalısınız.Onayıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Valilikten alır.Dolaysıyla siz ilçeden onay alamazsınız.Dolayısıyla açacağınız kurslarda öncelikle ilden onay çıkmasını bekleyin.Bunu da eğitici formatörler veya hizmet içi eğitim birimindeki kişilerle bağlantılı olarak yaparsanız zamanı konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam hizmet içi birimindaki şef ile hatta şube müdürü ile konuyu görüşün. burda paylaşmanız sorununuzu özmez.
Umarım Kayseri değildir iliniz :?

Geri