Fatih projesi kursuna katılıyor musunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sdh

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar hizmet içi eğitimde Fatih eğitim kursları var.Onlara katılım konusunda ne düşünüyorsunuz? Sİzce katılmalı mıyız?

bir kaç tanesine bakayım dedim kendi ilçimde ya da ilde varsa katılayım diye. ama hepsi dolu şuan başvuruları bitmiş. başka bir ile de bunun için gitmeyi düşünmüyorum açıkçası.

aslında ben katılmak isterim. fatih projesinde adımız geçmiyor ama hazırlıklı olmak gerek. İlçede çalıştığım için yeniliklerden pek haberdar değilim. Kursun içeriği hakkında katılanlar paylaşım yapsa güzel olur

ben başvurmuştum şahsen ama onaylanmadı.onaylamazlar arkadaşım ilçe onaylasa ile il onaylasa banlığa takılırsın.belli büyükbaşlar var onlar gider hep bu kurslara.yada alandışından formatör olanşlar devleti anlamıyorum.kimse kızmasın ama BT dılşından il ilçe formatör ve koordinatörü görevlendiriyo devlet.bi iki parça takıp sökmeyi biliyo diye.onları alıp alıp yazılım kursları veriyo hemde ankarada.ya bana ver bt öğretmenine ver.kendimizi geliştirelim.yok

ben de bi ilde başvurmayı düşünüyorum ama katılımcı sayısı az başvuran sayısı çok. bi de katılsa mı bilemedim tam olarak aslında :?

hocam başvuru koşuularına baktığınızda enteresan bir şekilde bitefo-bilişim teknolojileri... vb.. olma şartı koymuşlar. kim ki bunlar ben anlamadım :D

Diyavol' Alıntı:
hocam başvuru koşuularına baktığınızda enteresan bir şekilde bitefo-bilişim teknolojileri... vb.. olma şartı koymuşlar. kim ki bunlar ben anlamadım :D
hocam şakamı yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben şaka yapmadığınızı varsayarak söylüyorum.
bu kurslara ebitefo (eğitici bilişim teknolojileri formatör) ve bitefo (bilişim teknolojieri formatörleri yani okul formatörleri) başvurabiliyor,
fakat 24 kişilik olan kurslara yaklaşık 350 kişi başvurmuş nasıl olacak bilmiyorum bende başvuranlardanım hayırlısı kısmet kime çıkarsa artık.

mfi' Alıntı:
Diyavol' Alıntı:
hocam şakamı yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben şaka yapmadığınızı varsayarak söylüyorum.
bu kurslara ebitefo (eğitici bilişim teknolojileri formatör) ve bitefo (bilişim teknolojieri formatörleri yani okul formatörleri) başvurabiliyor,
fakat 24 kişilik olan kurslara yaklaşık 350 kişi başvurmuş nasıl olacak bilmiyorum bende başvuranlardanım hayırlısı kısmet kime çıkarsa artık.

Hocam yazdıklarımdan anlamanız gerekirdi şaka mı yapıyorum yapmıyor muyum!!!

Madem ki bu projede bize yer yoktu,madem ki bizim adımız hiç duyulmayacaktı; neden bu proje için eğitim bize veriyorlar. dalga mı geçiyor bunlar!? Bu proje için bize danışılmış mı da bana bunun için eğitim vermekten bahsediyorlar.

Arkadaşlar başvurmanıza gerek yok, İllerde eğiticilere soracaklari kimleri alalım diye. Her kursun ili farklı olacak. Eğiticilerin istedikleri resen alınacak. O kadar. Fısıltı gazetesinden duydum :)

Yarın başlayacak kursa başvuru yaptım. Okul ilçe il onayı çıktı ama diğer birim onayı yada reddi hala yazmıyor mebbiste. Bu ne saçma birşeydir?

Yine ertelendi herhalde. Okullar açıkken hizmetiçi kursu yapmıyacaklar gibi.

ben de başvurdum bir tanesine.kursa 48 kişi alınacaktı.ben 34. kişi olarak başvurmuştum.şimdi baktım başvuran sayısı 350 olmuş.acaba erken başvuru çıkma ihtimalini yükseltiyor mu ? yoksa her işte olduğu gibi buna da torpilliler mi gidiyor?

Kurslara başvurmanıza gerek yok. Proje okuluna sırası gelince okulda ki tüm öğretmenlere kurslara resen alınacak. Merkezi fatih proje. eğitimlerine ise yine illerdeki ebitefolar ve ilçelerinde ebitefo bulunmayan ve memce belirlenbir bir bt öğretmeni eğitim görevlisi yetiştirilmek adına bu kursa alındı. Kolay gelsin.

illo' Alıntı:
ben başvurmuştum şahsen ama onaylanmadı.onaylamazlar arkadaşım ilçe onaylasa ile il onaylasa banlığa takılırsın.belli büyükbaşlar var onlar gider hep bu kurslara.yada alandışından formatör olanşlar devleti anlamıyorum.kimse kızmasın ama BT dılşından il ilçe formatör ve koordinatörü görevlendiriyo devlet.bi iki parça takıp sökmeyi biliyo diye.onları alıp alıp yazılım kursları veriyo hemde ankarada.ya bana ver bt öğretmenine ver.kendimizi geliştirelim.yok

tamamen haklısın hocam ben üç tanesine başvurdum... üç tanesi de bakanlıkta takıldı...

bende başvurdum ancak bilişim teknolojileri formatörü olma şartı var ya bunu mebsise işletmemiz falan gerekiyormu daha önce böyle birşey okumuştum sanki görevlendirme bölümünde olması gerekiyormu?

Geri