hocam şakamı yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben şaka yapmadığınızı varsayarak söylüyorum.Diyavol' Alıntı:hocam başvuru koşuularına baktığınızda enteresan bir şekilde bitefo-bilişim teknolojileri... vb.. olma şartı koymuşlar. kim ki bunlar ben anlamadım
hocam mebsis'de hizmet içi modülünden kendiniz takip ediyorsunuz kursları filan.yazı pek gelmez okullara bu konuda.melissa' Alıntı:benim hiç haberim olmadı. :?
mfi' Alıntı:hocam şakamı yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben şaka yapmadığınızı varsayarak söylüyorum.Diyavol' Alıntı:hocam başvuru koşuularına baktığınızda enteresan bir şekilde bitefo-bilişim teknolojileri... vb.. olma şartı koymuşlar. kim ki bunlar ben anlamadım
bu kurslara ebitefo (eğitici bilişim teknolojileri formatör) ve bitefo (bilişim teknolojieri formatörleri yani okul formatörleri) başvurabiliyor,
fakat 24 kişilik olan kurslara yaklaşık 350 kişi başvurmuş nasıl olacak bilmiyorum bende başvuranlardanım hayırlısı kısmet kime çıkarsa artık.
doomsday2589' Alıntı:ben de başvurdum birkaçına. bu kurslar çıktıktan sonra gitmezsek herhangi bir yaptırımı oluyor mu ?
illo' Alıntı:ben başvurmuştum şahsen ama onaylanmadı.onaylamazlar arkadaşım ilçe onaylasa ile il onaylasa banlığa takılırsın.belli büyükbaşlar var onlar gider hep bu kurslara.yada alandışından formatör olanşlar devleti anlamıyorum.kimse kızmasın ama BT dılşından il ilçe formatör ve koordinatörü görevlendiriyo devlet.bi iki parça takıp sökmeyi biliyo diye.onları alıp alıp yazılım kursları veriyo hemde ankarada.ya bana ver bt öğretmenine ver.kendimizi geliştirelim.yok