Fatih projesi kursundaki belirsizlik

Kodla Büyü

bilteach_85

Aktif Üye
arkadaşlar ilçemizde geçen haftalarda ilk kursu açtık ilden yazı gelmiş ve görevlendirdiler bilgisayar formatör öğretmenlerini ben yeni öğrendin bir öğretmen varmış fen bilgisi öğretmeni ve daha önceden sertifika almış bu öğretmen ilçede daha önce bir çok kurs açmış formatör görevlendirmesi yokken ben ilçede yeni olduğum için sonradan öğrendim bu arkadaşın iddaasına göre oda kurs açabilirmiş ama bakanlığın yazısında bilgisayar öğretmenleri, ebitefo ve bitefolar açabilir diyor bu kişinin görevlendirmeside yok kurs açamaması lazım değilmi açması bir sorun teşkil etmiyor ama merak ettim kurs açamayan bilgisayar öğretmenide var bu arada

hocam yazınızı çok iyi anlamadım ama şöyle söyleyeyim forumda bir arkadaş örnek vermişti. Kursiyer olarak kursa alındıysanız adam akıllı terletecek sorular sorun arkadaşa anlasın anyayı konyayı ne diyeyim işin suyu çoktan çıkmıştı artık bunlar çok normal.

togius' Alıntı:
hocam yazınızı çok iyi anlamadım ama şöyle söyleyeyim forumda bir arkadaş örnek vermişti. Kursiyer olarak kursa alındıysanız adam akıllı terletecek sorular sorun arkadaşa anlasın anyayı konyayı ne diyeyim işin suyu çoktan çıkmıştı artık bunlar çok normal.

kusura bakayın tam anlatamadım ben bilgisayar öğretmeniyim ve ilçede kursu sadece bilgisayar formatörlük belgesi olan bir öğretmen ki bu öğretmenin formatörlüğü yok şu an kurs açabileceğini iddaa ediyor. kurs açabilecekler arasındada bilgisayar öğretmeni bilgisayar formatör öğretmeni ve bilgisayar eğitici formatör öğretmenleri gibi bir şart var. bu öğretmen kurs açabilirmi.

Fatih kursunu fatih egitimi almış eğitici formatörler ve bu egitimi alacak olan bilgisayar ögretmenleri verebilir. Fatih projesi sitesinde egitimci olanlarin isimleri yayınlanır.

Kolemans' Alıntı:
Fatih kursunu fatih egitimi almış eğitici formatörler ve bu egitimi alacak olan bilgisayar ögretmenleri verebilir. Fatih projesi sitesinde egitimci olanlarin isimleri yayınlanır.

Hocam %100 haklısınız malesef bazı ilçelerde kendi kafalarına göre yanlış işlemler yapılıyor.

Kolemans' Alıntı:

Asıl olması istenen kolemans hocamızın dediği gibi, nşa'da o eğitimi almamış bt öğretmenleri bile veremiyor diye biliyorum ama nerde birlik var ki bunda olsun. eğitici olmayan yada eğiticinin gelemediği uzak ilçeler için belki bt öğretmenleri düşünülebilir, bt öğretmeni/öğretmenleri de vermek istiyorlarsa gidip başka bir branş öğretmenine (fatih eğitmen kursu dışında ne belgesi olursa olsun boş) verdirmek saçmalık olduğu kadar edepsizlikte olur. BT öğretmenleri vermez vermek istemezlerse eğer alternatif düşünülür ama işgüzarlar her yerde.

hocam kafaya taktiysaniz ilce muduruyle önce yuzyuze görüşün derim sonra yaziya dökün.
bir hizmet ici kursta ilcede iken benzer şey yasadim.
gorevlendirme sube muduru hizmet ici bilgisayar kursunu veriyordu, başvurular alınırken duydum. ama usul olarak teklif bekledim. resmi olarak sonuc yok ama o kursun ilk gunune bende katilip mudure herseyi saydirdim.O gun kurs yapamadi ve bozuntusu bana yetti.

Geri