fatih projesi kurulmuş foto lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulumuza fatih projesi kanalları, tavaları, kabloları döşeniyor. çeşitli sorularım olacak (özellikle kurulumu bitmiş okullarda çalışan arkadaşlara)
1. bizim kanalların içinden giden kabloların hepsi mavi. sınıfların içindeki tahtaya girecek kabloların rengi falan değişik renkte olacaktı. kırmızı falan. bu konuda mümkünse kurulmuş fotoğrafı istiyorum.
2. etkileşimli tahtanın elektrik kablolarını takmamız için sınıfa döşenen oluk ile kablonun boyu kısa, uzak kalıyor. bunla ilgili foto varsa lütfen.
3. tavaların altındaki L şeklindeki konsol denilen yapılarda bazı yerlerde tek vida kullanılmış. bazı yerlerde hiç yok, bazı yerlerde 2'şer vida kullanılmış. vida eksiklerini rapor edip eksiktir mi diyelim. nasıl yapalım.

yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin.

sağolun hocam.

bir de gerçek kurulmuş foto çeken olur mu diyordum aslında. bu malzemeler var bende.

asıl merak ettiğim etkileşimli tahtadan çıkan 2 adet güç kablosu nasıl oluyor da ana şebekeye bağlanıyor. duvar üstü kolonun içinde üçlü priz mi koymuşlar ne yapmışlar diye merak ediyorum.

Tahtaların sol alt köşelerinde ikili priz koyuyorlar. Sıva üstü kanalın ucuna. Tahtadan gelen iki fiş bunlara takılıyor.

Bizim okulda da çalışmalar sürüyor. Çektiğim fotoları gönderiyorum. Ama teknik şartnameye ne kadar uygun orasını bilemem. Sadece sende fikir oluşsun diye gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Geri