Fatih Projesi Kurum Alt Yapı Bilgi Toplama Modülü

Kodla Büyü

aliu_71

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://basvurular.meb.gov.tr/app/kurum_bilgi/

İlgi yazı gereği kurum idarecilerinin http://basvurular.meb.gov.tr/app/kurum_bilgi adresinden yayınlanan modüle kurumlarına ait kurum kodu ve şifreleri ile en geç 15/02/2012 Cuma günü mesai saati bitimine kadar bilgi girişi yapmaları gerekmektedir. Fatih Projesi bilgi toplama modülüne bilgi girişinin en az 3 kişilik komisyon kurularak gerçekleştirilmesi faydalı olacaktır.

Şimdi bir gireyim dedim, okulunuz 5 yıl içinde kapanacak mı diyor ilk soru olarak :mrgreen: Korktum kapattım, şimdi yeniden giriş olmaz falan okulu kapatmayalım boşuna.

Ölçüm yapılması gerekiyor. 270 cm - 350 cm olmak üzere iki tip akıllı tahtadan birisi gönderiliyormuş...

aliu_71' Alıntı:
http://basvurular.meb.gov.tr/app/kurum_bilgi/

İlgi yazı gereği kurum idarecilerinin http://basvurular.meb.gov.tr/app/kurum_bilgi adresinden yayınlanan modüle kurumlarına ait kurum kodu ve şifreleri ile en geç 15/02/2012 Cuma günü mesai saati bitimine kadar bilgi girişi yapmaları gerekmektedir. Fatih Projesi bilgi toplama modülüne bilgi girişinin en az 3 kişilik komisyon kurularak gerçekleştirilmesi faydalı olacaktır.
anlayan beri gelsin.. :)

ben sabah yaptım çıktıları aldım müdür beye verdim...
korkulacak bişey yok...
ölçümleri yapıyorsunuz , öğretmen masası sağdamı kalıyor soldamı ona bakıyorsunuz,vs bildiğiniz şeyler, 5dk nızı almaz...

Cemal TANER' Alıntı:
15 şubat CUMA değil ki
Cidden ha, sayfada Fatih projesi açıklamalarındaki doc dosyasında 15/02/2012 Cuma yazıyor. :mrgreen:

Sesli düşünüp, Dindar gençlik- Cuma arasında ilişki kursam mı. :mrgreen: :mrgreen:

Bu uzunluğun ölçümü üstte görülen şekildeki gibi yazı tahtasının bulunduğu duvarın genişliği uçtan uca uzunluğu santimetre cinsinden ölçülerek hangi değer aralığında ise modülde ilgili kutucuğa toplam sayı girilerek yapılmalıdır. Ayrıca öğretmen masasının öğrenci oturma pozisyonuna göre sağında veya solunda olduğunu gösteren sayı ilgili kutucuğu girilmelidir. Sağ ve solundaki kutucukların toplamı yukarda girdiğiniz sayıya eşit olmalıdır.
Yukarıdaki derslikte öğretmen masası öğrenci oturma pozisyonuna göre soldadır.
Örnek:
350cmden büyük derslikler TOPLAMI = Öğretmen masası dersliğin solunda
olanların TOPLAMI + Öğretmen masası dersliğin sağında olanların TOPLAMI olacaktır

Kalın yazılmış kısmı anlayabilen var mı? Adamlar anlatımı daha ne kadar zorlaştırabiliriz diye düşünmüşler herhalde.

Modüle henüz girmedik. Sizce kim girecek modüle? Tabi ki BT Öğretmeni :)

Mellifica' Alıntı:
Bu uzunluğun ölçümü üstte görülen şekildeki gibi yazı tahtasının bulunduğu duvarın genişliği uçtan uca uzunluğu santimetre cinsinden ölçülerek hangi değer aralığında ise modülde ilgili kutucuğa toplam sayı girilerek yapılmalıdır. Ayrıca öğretmen masasının öğrenci oturma pozisyonuna göre sağında veya solunda olduğunu gösteren sayı ilgili kutucuğu girilmelidir. Sağ ve solundaki kutucukların toplamı yukarda girdiğiniz sayıya eşit olmalıdır.
Yukarıdaki derslikte öğretmen masası öğrenci oturma pozisyonuna göre soldadır.
Örnek:
350cmden büyük derslikler TOPLAMI = Öğretmen masası dersliğin solunda
olanların TOPLAMI + Öğretmen masası dersliğin sağında olanların TOPLAMI olacaktır

Kalın yazılmış kısmı anlayabilen var mı? Adamlar anlatımı daha ne kadar zorlaştırabiliriz diye düşünmüşler herhalde.

Modüle henüz girmedik. Sizce kim girecek modüle? Tabi ki BT Öğretmeni :)

Hocam duvar uzunlukları 270 cm'den küçük, 270-350 cm arası, 350 cm'den büyük şeklinde seçilecek.Ayrıca öğretmen masasının, öğrenci oturma pozisyonuna göre sağda veya solda olduğu belirtilecek.Duvar uzunluğu 350 cm den büyük öğretmen masasının konumu sağda olan sınıflar ile duvar uzunluğu 350 cm'den büyük öğretmen masası solda olan sınıfların toplamı; 350 cm'den büyük dersliklerin toplam sayısını verecek.
Umarım doğru anlamışımdır :D

bunu herkes mi girecek bize böyle bir bilgi gelmedi daha. verdiğiniz linkten baktım kurum listelerine muğlada bildiğim hepsi giriş yapmamış.

biz yaptık.hizmetli ile müdür yard ölçtü.matematikçi,müdür yard,ben ve bir sınıf öğretmeni de oturup bilgisayara giriverdik.15 dk bile tutmadı

Teşekkür ederiz. Yazının gelmesini beklemeye gerek yok. Resmi yazıyı alıp müdür yardımcısına verdim.beraber gireceğiz.

ya keşke çıktısın ı alsaydık o geçen sefer istediklerinin

hatırlayan varmı sayfanın adresini ? eskiye ulaşabilirmiyiz acaba?

bizde sabah müdürle girdik verileri 15 dk bitti 3 sayfadn oluşuyo bilgilerde hata var mı varsa kontrol edin daha sonra kaydedin çıktısını alın gibi uyarılar veriyo...

sisss' Alıntı:
BT Sınıflarına kurulmayacakmış oda büyük harflerle yazmışlar

Ben böyle bir şey görmedim, gözümden kaçmış olabilir. Biz tüm sınıf sayısını yazdık (BT sınıfını da).

Bir de arkadaşlar kaydedip, çıktısını alın diyor ama kaydettikten sonra açıklamaların olduğu sayfa geliyor, doldurduğumuz formu göremiyoruz neden aceba?

sisss' Alıntı:

Hocam BT sınıfları ile ilgili bilgileri diğer sayfada istiyor.Benimde bir sorum olacak okulumda 1 tane BT sınıfı 2 tane Bilgisayr laboratuarı var bu laboratuarları BT sınıfı kategorsindemi değerlendireçeğiz

Bizim okula gelen yazıda 15 Şubat Cuma gününe dek bilgi girişinizi yapın demişler. 15 Şubat çarşambaya denk geliyor. Onlar da ne yapacaklarını bilmiyorlar daha bence :lol:
Hele ki sitelerinde yaptıkları açıklamalar evlere şenlik. PrO hocam teşekkürler. Modüle girince kolay bi şey olduğunu anladık o ölçüm olayının. Devrik cümleler ile işi daha da karmaşık hale getirmişler resmen.

adem' Alıntı:
sisss' Alıntı:

Hocam BT sınıfları ile ilgili bilgileri diğer sayfada istiyor.Benimde bir sorum olacak okulumda 1 tane BT sınıfı 2 tane Bilgisayr laboratuarı var bu laboratuarları BT sınıfı kategorsindemi değerlendireçeğiz

hocam kurulmucak değil, kurulacak onu sonraki sayfada soruyolar

Geri