fatih projesi nasıl gidiyor

Kodla Büyü

uysalhalil33

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar merak ettim acaba nasıl gidiyor fatih diye... benim okulda şimdilik harika... elbette sıkıntılar çıkıyor ama yine de gidiş çok güzel... daha tam olarak ağ alt yapısı döşenmedi sadece elektronik akıllı tahtalar var... 18 tane öğretmenlerimiz o kadar güzel alıştılar ki tahtalara hayran kalıyorum.... öğretmenimizi bir çoğu aktif tahta kullanıcısı bu da beni mutlu ediyor.. şimdilik güzel en başından beri tablete karsıyım bu projede tabletler gelmezse sanırım bu proje iyi bir yere varacak diye düşünüyorum....

ben sadece eğitim veriyorum, gayet güzel gidiyor. eğitimler verimli geçiyor, teknolojiye zıt gidenler ve de çok bilmişler dışında bi problem yok. bence kilit nokta öğretmeni tahtayı kullanmaya özendirmek. diğer türlü ne gereği var deyip duruyor bi çoğu

okulda bir kıvılcım yetiyor hocam bir branştan bir öğretmen ilgilendiğinde diğerleri de kendini kullanmak zorunda hissediyor ve çalışmalara başlıyor. elbette arada istisnalar var ama inanın bazen kendileri keşfediyorlar güzel çalışmaları ben sadece onları izlemekle yetiniyorum

Valla gençlerdede istek yok yaşlılarda zaten yok. bilemiyorum ne olacak bu işin sonu

çok kullandıklarını sanmıyorum çünkü kimseden bir şikayet gelmiyor. bir dönemde üç beş kişiden soru geldi o kadar

bende sadece eğitim veriyorum genç öğretmenlerde sorun yok ama belli süreyi geçenler ön yargısı olanlar ilgilenmiyor bile. uygulama yapmaktan bile korkanlar var ama kullananlar ve sorularına cevap bulanlar çok memnunlar

Geri