Fatih Projesi Ogretmen Egitimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozznur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam bizim okuldaki öğretmenler aldı ama ben girmedim daha sonra girmen gerekiyor falan dediler bende merkezi kursa başvurdum. sınıf öğretmeninden bu kursu almaktansa gider merkezi kursta eğiticisi olurum

marasliyim' Alıntı:
hocam bizim okuldaki öğretmenler aldı ama ben girmedim daha sonra girmen gerekiyor falan dediler bende merkezi kursa başvurdum. sınıf öğretmeninden bu kursu almaktansa gider merkezi kursta eğiticisi olurum

Bu ne önyargı hocam. Sınıf öğretmeninden okuma yazma öğrendiğini unutma.
Sonuçta ileri seviye programlama kursu değil. Kursu kimden alırsan al başlıklar belli. Ayrıca merkezi kurslarda da sınıf öğretmenleri görev alabiliyor belki size rastlamamıştır. Ama emin olun pek birşey değişmezdi.

marasliyim' Alıntı:

eğitimen olsan bile bu duygular zihninde olduğu müddetçe antipatik olursun..ve sadece egonu tatmin edersin..

"Akıllı insanlar, mütevazı olurlar. Meyveleri olgunlaşmış ağaçların başlarını yere eğdiği gibi…"

"gurur ve kibir insanın belinde bağlı taş gibidir. İnsanı ne yüzdürür ne uçurur."

Konu içerik dışına gitmiş. Sonuç olarak katıldınız mı katılmadınız mı?

Geri