Fatih projesi olan yerin normu oluyor mu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocam fatih projesi olan yerin norm kadrosu ders saatine göre mi belirleniyor yoksa fatih projesi varsa otamatik norm veriliyor mu bilişim 2 saat 9 larda var

fatih projesi ile normun bir ilişkisi şuan için yok akıllı müdürler ders saatini fazla gösterip okuluna norm açmaya çalışıyor.

dehencan' Alıntı:
fatih projesi varsa otomatik norm veriliyor.

Hocam güldürmeyin insanı. :puhaha:

Ders varsa norm vardır. Onun haricinde görevlendirmeye norm verilmez. Ha daha önce bilişim seçmeyen idare muhtaç olduğu bilişim normunu dersi göstererek yaparsa o ayrı.

Norm tamamen girilen ders saatine ve bölgedeki duruma bağlı.
Bu eğitim yılında Fatih kurulu okullarda tek garanti olan dönemlik BTR görevlendirmesi idi onun da normla alakası yok.

hocam vallla iki okul yan yana birinde 4 saat bilişim birinde 2 saat bilişim var 2 saat bilişim olan okulda fatih projesi var iki okuldada bilişim öğretmeni yok benim seneye kendi okulumda 12 saat dersim olacak orayada açsınlar 1 norm diye mücadele veriyorum

ozaman idareye gidip hocam ders saatini yüksek yazarsanız norm sorunu olmaz bir norm açılır nasıl olsa görevlendirme olduğu için ek derste de sıkıntı çıkmaz gelen arkadaş için dersiniz.

Geri