İstanbul Fatih ilçesindeki projeyi belediye kendisi yaptı yani şu andaki fatih projesiyle alakası yok ve proje mimio marka akıllı tafta aparatı ile sadece 1,2,3. sınıflara toplam 500 adet kuruldu. ancak daha sonra Fatih belediye Başkanı bu durumdan başbakana bahsetmiştir ve başbakan da bu projeyi Ankara Sincan İl Genel Meclisi İlköğretim okulunda pilot olarak başlatmıştır.blackpeace123' Alıntı:prjoe ilk önce fatih ilcesinde baslamıştı gecen sene ordayken verdikleri bilgisayar crea marka bir netbook tu ayrıca sınıflarımızda beyaz tahta mevcuttu onlara bi aparat taktılar. beyaz tahtayı akıllı tahtaya donusturecek.dokunmatik kalemle calışıyordu. bi de dandik bir speaker taktılar tahtanın iki tarafına. bi de yazılım olarak mimio vermişlerdi ilk sene ucretsiz daha sonraki senelerde bir kısım özelliklerinden faydalanmak için ücret ödemek gerekiyordu.
hem44' Alıntı:Birde merak ettiğim bişey var, bu akıllı tahta da benim göremediğim bişeylermi var?
Okulda sadece bt sınıfında akıllı tahta vardı, bütün öğretmenlerin gözü ondaydı, sanki bişey varmış gibi.
Bana kalırsa çokta öyle olmazsa olmaz bişey değil.
Sonunda aldılar zaten elimden artık yok.
sevdiceğim' Alıntı:hem44' Alıntı:Birde merak ettiğim bişey var, bu akıllı tahta da benim göremediğim bişeylermi var?
Okulda sadece bt sınıfında akıllı tahta vardı, bütün öğretmenlerin gözü ondaydı, sanki bişey varmış gibi.
Bana kalırsa çokta öyle olmazsa olmaz bişey değil.
Sonunda aldılar zaten elimden artık yok.
hocam diğer branştaki öğretmenlerin bizlere karşı bir kıskançlıklrı var ondandır...... :x