Fatih Projesi - Sony Elektronik????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan madlion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

madlion

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün Müdür Yardımcımız, okulumuzu Sony Elektronik diyerek aradıklarını ve bize Fatih Projesi kapsamında 2 adet LCD televizyonun gönderildiğini yalnız okulda olmamız(Okulumuz hergün 18:00 civarı kapanıyor detaylı temizlik yapıldığından) sebebiyle kargonun ulaştıralamdığını bildirdiler.(Aras Kargo) Aras Kargoyu arayıp teğit ettim ve gelip "sömestr" okullar kapalı zihniyetiyle geri göndermişler! Geri gönderilen yerde Ankarada bir şubesi orayı aradım ve evet dedile kargonuz burda, tekrar gönderin dediğimde firmayla konuşmamız lazım dediler. Firma ile ilgili bilgimiz olmadığından geri dönemedik. Fatih Projesi kapsamında denmesi ve Sony Elektronik olması enteresan bugün haber bekliyorum.
Sizlere de bu şekilde ürün geldi mi?
Ben bilgi sahibi olursam tekrar paylaşacağım(belkide alakası bile olmayan bir durumdur bakalım)

geçen yılki proje kapsamında olan okullardan biriydik. ama şu an herşey değişti ne olacak bakalım merakla bekliyoruz :P

Fatih projesinin LCD Panel Etkileşimli Tahta üretimi bildiğiniz üzere Vestel'in. Vestel daha bugünlerde bile yeni yeni ancak pilot okullara kurulum yapmaya başladı. Daha seri üretim başlamadı bile. Bu olay bir kandırmaca gibi duruyor.

olay şöyle meğer müdür bakanlıktan LCD TV isteğinde bulunmuş, karşı tarafta ya işin erbabı değil ya da geyik olsun diye Fatih projesi kapsamında demiş :S
gereksiz bir konu oldu kusura bakmayınız...

Fatih değil de Orta öğretimi geliştirme projesi kapsamında olabilir okulunuz.

Geri