Fatih Projesi twitterda TT oldu haydi twitlemeye..

Kodla Büyü

sarı_sarı

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar an itibariyle twitterda en çok konuşulan konular arasında Fatih Projesi yer alıyor. Haydi dikkati üzerimize çekelim. Kamuoyu oluşturmak için bir fırsat daha!

birkaç öğretmen öğrenci kelimesini birlikte kullandı sağolsun başbakanımız. daha da böyle güzel bir projede değil BT hiçbir öğretmenin eğitime olan etkisinden bahsedilmedi :)

bakalım akıllı tahta tablet öğrenciyi eğitecek mi ben bekçiyim artık tahta tablet öğrenci masa nın bekçiliğini yapacağım yarın sabahtan itibaren (şimdilik kara tahtanın tabii ki akıllısı gelene kadar ) öğrencinin kendini nasıl eğittiğine bakıp duracağım

bu arada bekçi dedim de öyle bi iş geçse aslında gece bekçiliği maaşlar bu aralar iyiymiş :)

Fatih projesi ile "Çağdaş ve dindar bir nesil" yetişecekmiş. Peki yetişmiş olanların telef edilişi nedendir ?!. arkadaşlar twitlemeye lütfen!

Zor bişey değil bari bunu yapalım... Bilgisayar dersleriyle ilgili mesajları rt edin. Hadi bunu yapabiliriz, yapalım artık!

Tüm Türkiye nin gözüne sokabilirsiniz. Forumda sızlanacağınıza bi hesap açın hemen kullanmaya başlayın. Bi daha böyle fırsat gelmez. Herkes neyin ne olduğunu bilsin. Uyumayın.

mfk' Alıntı:
Tüm Türkiye nin gözüne sokabilirsiniz. Forumda sızlanacağınıza bi hesap açın hemen kullanmaya başlayın. Bi daha böyle fırsat gelmez. Herkes neyin ne olduğunu bilsin. Uyumayın.

forumda sızlanmak daha kolay tabi :)

yav bu twet de konulara mesaj tweet nasıl atılıyor herkesişn tweetini okuyorum ama bana sen de yaz diye bi bölüm yok :puhaha:

Geri