fatih projesi uygulanan okulda formatör durumu

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar başılığın birinde bi arkadaş şöyle yazmış
Fatih projesinin uygulandığı okullarda bir değil 2 formatör olacak birisi şu anki formatörlük diğeri sadece fatih projesiyle ilgili....
bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. o başlığa yazdım ama hocam cevap vermedi. nedir bunun aslı...

Onu yazan bendim ....Bizim okulda bu dönem sonunda donanım işini bitirdiler okul müdürü norm fazlası olacak mat.öğretmeni arkadaşa senide formatör olarak bırakalım burada dedi...Ankaradan gelen ekiptekiler öyle demişler...Okulda bir kontrol odası var herhalde buranın idaresi ve sınıflardaki donanımlarla ilgili bir görevi olacak.

bizim okulda tarih hocamız formatör. ben de derslere giriyorum ama 2 kişi olursa anlaşmalı rahatlık olur gibi geliyor bana. çalışma saatlerinde dolayı formatör olmuyordum. yani norm fazlası olacak olursam düşünülebilir bu yöntem. ayrıca tahtlarda bize düşen peki bi görev yok

Sadece tahta değildir ki hocam ağ bağlantıları çalışmayan donanımlar vs hep sizden sorulacak.Ama en azından yeni olduğundan falza tamir gerekmez diyi düşünüp yapılabilir.Tabi resmiyette bir şey yok..

Geri