bilteach_85
Aktif Üye
Arkadaşlar üniversite yıllarından tanıdığım ODTÜden bir hocamızla (böteci değil) az evvel görüştüm. Görüşmemizde laf döndü dolaştı ve Fatih projesine geldi. Ne düşünüyorsunuz dedi bende dilim döndüğünce alt yapı olmadığını ve bunun için gerekli çalışma yapılmadığından filan bahsettim. Kendiside bu konuda tereddütleri olduğunu bakandan randevu aldığını söyledi görüşmeye gidecek ve projedeki olası problemlerden bahsedecek. ona göre kitapların e-kitap olması öğrencinin kitaptan uzaklaşmasına sebep olacağını kitap okurken nete erişen bir aletle çalışmanın hoş olmayacağını filan anlattı. bir okul müdürüde kitaptan kazanılan bir çok şey bu tabletlerle kazanılmaz filan dedi. Lafı fazla uzatmadan kendisine bir rapor vermeyi düşünüyorum. Kesin olmamakla birlikte birlikte gitme ihtimalimde var ama mesafe uzak ve yeni bir bebeğimiz oldu biraz imkansız görünüyor bu nedenle. Bizim gördüğümüz aksaklıkları anlatırsak birinci ağızdan bakana sunulması belki bir ümit bakanında gözünü açar. Bizim tek sorunumuzun atanmak olmadığını anlar. Emin olun hocamıza vereceğim raporu okur ve iletir yeterki elle tutulur bir şey sunalım önüne