Fatih Projesi - wikispaces.com

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan netame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

netame

Süper Üye
Süper Üye
Müfettiş Fatih projesi seminerinde idarecilere wikispaces.com dan hesap açtırmış, sanırım ileride öğrenciler öğretmenler de açacak falan demiş, henüz onlar da anlamamış ne yaptıklarını sistem İngilizce olduğu için, ne yapmaya çalışıyorlar bilen varsa biz de faydalanalım arkadaşlar :?:

Fatih Projesi Liderlik Kursu konularında wikispaces konusu geçiyor ve orada idarecilere ve yöneticilere wikispace sayfa yapma anlatılıyor
İsterlerse kendileride sayfa yapabilecekler durum bundan ibaret

Milli eğitim kurumların kullanması için e posta hizmeti veriyor ama kullanan yok haklı olarak.Adam gibi çalıştığını görmedim.
http://mail.meb.k12.tr/src/login1.php

Aynı şekilde öğretmen ve öğrencilere de e posta hesapları dağıtılmıştı. Kullanılmayacağını bile bile angaryasını çektik o kadar.Linki aşağıda ben kullanana rastlamadım.

https://selfservis.eposta.meb.gov.tr/TT ... fault.aspx

wikispacese gelince.İntel kurslarına giden eğitmenler hatırlarlar. Orada da bazı blog siteleri kullanılmıştı ama daha sonra ücretli olmuştu. Elin sitesiyle internette iş bitirmeye çalışmak. Neyse anlamıştır herkes o ata sözünü.

Şu ana kadar bir sürü paralar boşuna harcandı.şu web tasarım kursları ve intel kursları veya wtig kursları yerine ücretsiz kullanımı garanti olan cms lerden mesela wordpress öğretilseydi şu an bir çok okulun ve öğretmenin web sitesi olur.site üzerinden yazışmasını ve etkileşimini rahatlıkla yapardı.

wikispaces gayet güzeldir iyidir basit anlamda iş de görür de bunla bişey yapmak için fatih projesini beklemek şaka gibi.daha doğrusu fatih eğitiminde bunları mı gösteriyorlar.ne bileyim bu kadar yatırım yapılıyor daha büyük bir portal oluşturulur belki bu işler için de diye düşünüyordum.

wikispace öğrencilerin yaptığı çalışmaları paylaşmak için güzeldir.ama alan sıkıntısı var tabi.Ayrıca öğrtmen paylaşımı için de güzeldir.
yani okulda istekli öğretmenlere gösterebilirsiniz. :+1: ama fatih projesi için basit bir yöntem gibi geldi bana.o kadar para harcanıyor saha geniş bir alana sahip ,öğretmenlerin rahat kullanabileceği ortak bir portal yapılabilirdi.belki bunu yapacak yani ihaleyi alacak firma yok Türkiye'de.neyse merakla bekliyoruz...

Geri