6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 10 Mayıs 2013 #1 arkadaşlar burdaki kalan boş yerleri sayfaları bizmi dolduracaz doldurabildiğim yerleri yazdım geri kalanını anlayamadı tam olarak
arkadaşlar burdaki kalan boş yerleri sayfaları bizmi dolduracaz doldurabildiğim yerleri yazdım geri kalanını anlayamadı tam olarak
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,334 10 Mayıs 2013 #2 olmuş hocam tamadır ekders bordrosunu da doldurun tamamdır. 10 gün 3 er saat yalnız form5 te tüm bilgilerinizide paylaşmışınız bence onu kaldırın
olmuş hocam tamadır ekders bordrosunu da doldurun tamamdır. 10 gün 3 er saat yalnız form5 te tüm bilgilerinizide paylaşmışınız bence onu kaldırın
6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 10 Mayıs 2013 #3 ekders bordrosu nerde göremedim ben
6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 10 Mayıs 2013 #4 ekders bordrosu nerde göremedim ben
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,334 10 Mayıs 2013 #5 fazla çalışma ücret çizelgesi diyor ya o hocam sondan 1 önceki sayfa
6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 10 Mayıs 2013 #6 hımm tamam teşekkür ederim bu şekilde pdf olarak gönderiyoruz değilmi aynı şekilde bunun çıktısını alıp ilçedeki koordinatöremi teslim edecez
hımm tamam teşekkür ederim bu şekilde pdf olarak gönderiyoruz değilmi aynı şekilde bunun çıktısını alıp ilçedeki koordinatöremi teslim edecez
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,334 10 Mayıs 2013 #7 bizim burda biz imzalar bittikten sonra hizmet içi bölümüne veriyoruz belgeleri bordroyla sertifikaları alıyoruz.
bizim burda biz imzalar bittikten sonra hizmet içi bölümüne veriyoruz belgeleri bordroyla sertifikaları alıyoruz.
6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 10 Mayıs 2013 #8 ne sertifikası hocam kursiyerlere vereceğimiz sertifikaları diyorsanız aldım ben onları imza karşılığı verecem
ne sertifikası hocam kursiyerlere vereceğimiz sertifikaları diyorsanız aldım ben onları imza karşılığı verecem
6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 10 Mayıs 2013 #10 imzalarını aldıktan sonramı teslim etmem gerekiyor belgeleri bunu haricinde teslim etmemiz gereken başka dosya yok değilmi
imzalarını aldıktan sonramı teslim etmem gerekiyor belgeleri bunu haricinde teslim etmemiz gereken başka dosya yok değilmi
6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 10 Mayıs 2013 #11 iyide ben belgeleri teslim etmeden önce aldım sertifikaları nasıl olcak
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,334 10 Mayıs 2013 #12 birşey olmaz hocam dağıtın gitsin, aldım belgesi var ya onuda imzalatın öğretmenlere yeter