:+1: :+1: :+1:muhalif33' Alıntı:her yapılanı rant olarak düşünürseniz, bu ülkede hiçbir gelişme olmaz... :-1:
Ferhat' Alıntı:Ben zaten isminden de(Fatih) biraz işkillendim.Aklıma bir şeyler geliyor ama...yazmayayım.Sana katılıyorum Ali hocam. +1
alideniz2000' Alıntı:iyi...share_' Alıntı:art niyetli olduktan sonra, en mantıklı işlerde bile rant iddiasında bulunabilirim size.öküz altında buzağı aramanın bir anlamı yok.
git...
sınıf sınıf dolaş.
çağıran her öğretmene koş.
öğretmen olduğunu unut.
güzel.
:alkis: :alkis:alideniz2000' Alıntı:bu sadece parayı paylaştırma tasarımıdır.
gerisi güzel laflarla süslenmiş,
gerçekte öğretmenlerin teknik servis gibi kullanılmasıdır.
aynı dyned'te olduğu gibi,
bütün bt öğretmenleri,
ve ingilizce öğretmenleri sanko şirketinin personeli haline getirildiği gibi.
biraz açık bakalım konulara...
sadece açık...
ist_koord' Alıntı:olurya cehaletiyle konuya isminden dolayı kafatasçı bir yaklaşımla olur diye fatih projesi ile ilgili küçük bir bilgilendirme
Fırsatları
Arttırma
Teknolojiyi
İyileştirme
Hareketi
alideniz2000' Alıntı:bu bakanlık...
yeni müfredatı şöyle sundu.
artık DERSHANE önemsiz olacak.
ne oldu,
eskiden öğrencilerimiz,
6. sınıfta dershaneye giderken,
şimdi
4. sınıfta gitmeye başladı.
bazıları sadece papağandır.
tekrar eder.
büyüklerinin söylediklerini.
sisyphem' Alıntı:Okullarda hala hizmetli yokken, dışarıdan sigortasız eleman çalıştırılırken, velilerden para toplamayın diyen bakanlığın aksine, velilerden para toplanmazsa okullarda hiçbir işin dönmeyeceği bilinirken, çıkan her yönetmelik, genelge vesaire' de haklarımızı sürekli daha fazla kaybederken(en son atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde olduğu gibi), bizleri emir eri gibi gördüklerini bilirken, soru almaya tenezül etmediklerini bilirken, isteğimiz dışında zorla bizi teknik eleman gibi çalıştırdıklarını bilirken....
hala kalkıp bakanlığın icraatlerini sorgulamadan, ülke için iyi olduğunu iddia etmek .....
Bizler külçük düşünüyoruz, yapılan işlerin böyüklerimiz anlattığı gişbi olduğu sanıyoruz, aradan 2 sene geçince aslıdna amacım farklı olduğu ortaya çıkıyor, o zamanda büyüklerimizin düşündüğü yeni süper bir proje hayata geçmiş, artık onu tartışıyor oluyoruz.
İyidir, iyi. Fatih projesi de iyidir elbet, bilgi ve belgelere iyinin dışında birşey yazılacağını düşnmek safdillik olur.
Yine altyapı kurulmadan, milyonlarca dolar heba edilecek. Senden benden kesdikleri vergilerle yapacaklar bunu, sonra siyasi propaganda malzemesi olacak. Seni beni, öğretmen olarak değil, teknik servis olarak çalıştıracaklar. O sayın çok çok büyükerimiz. Ne derlerse haklı olan sayınlarımız.....