Fatih projesinde deprem

Kodla Büyü
bence çok etkili olur ve inşallah bu gibi vakıalarla kadro alırlar hem eğiticiler hem btr ler.. sabah bu emaili yayınlamışlar fakat sonra birisi yüzünden silinmiş haberini okumuştum forumda... bu arkadaşların seslerini duyurmasıda herkes için önemli..teşekkürler.

Haber doğruysa eğer arkadaşlara bu onurlu davranışları nedeniyle teşekkür ederim şahsım adına... :alkis:

belki hayırlara vesile olur...bu onurlu davranışlarından dolayı tebrik ederim...ama şurayı anlayamadım..acaba meslekten mi istifa ettiler yoksa görevden mi?

Aynı davranışı tüm bilişimciler olarak gösterip btr imiş formatörlükmüş hiçbir görevi kabul etmeyerek istediklerimize kavuşabiliriz

bu olayı sabah duymuştum ve o ekibe helal olsun demiştim.Rize de onlarla beraberdik açıkcası böyle bir net duruş sergilemeleri beni hiç şaşırtmadı.Tabrik ediyorum onları. Darısı bir takım haklar için çırpınan arkadaşların yardım elını esırgeyen bt cilere olsun

ismailt' Alıntı:
Aynı davranışı tüm bilişimciler olarak gösterip btr imiş formatörlükmüş hiçbir görevi kabul etmeyerek istediklerimize kavuşabiliriz
+1 ben mutlak katılırım

Arkadaşları tebrik ediyorum.

Bildiğim kadarıyla eğitek'te de istifalar,atamalar vs. var.Yeni bakan kendi kadrosuyla çalışmak istediği için olabilir bu tip şeyler.Geçiş dönemlerinde normal karşılanması gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.Zaten yavaş yürüyen Proje biraz daha yavaşlar,hepsi bu :)

Her gelen bakanla, her değiştirilen idareci ile birlikte acaba görevlendirecek miyiz diyen, önlerini göremeyen ve an itibari ile görevlendirilmeleri yapılmayan ve aldıkları görevlerde canla, başla ve özellikle aşkla çalışan arkadaşlarına, arkadaşlarımıza destek olan, onurlu ve dik bir davranış gösteren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Umarım bu haysiyetli, onurlu davranıştan etkilenmesi gereken kişiler etkilenir ve durum düzelir.

aynı şeyi bizlerde yapsak ortalık inler sadece 1 yıl çekilen sıkıntıdan(tek maaşlı arkadaşlar maddi olarak) sonra rahata çıkarız, eminim ki çözüm üretmek zorunda kalırlar...

soouuk' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla eğitek'te de istifalar,atamalar vs. var.Yeni bakan kendi kadrosuyla çalışmak istediği için olabilir bu tip şeyler.Geçiş dönemlerinde normal karşılanması gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.Zaten yavaş yürüyen Proje biraz daha yavaşlar,hepsi bu :)

Yeni gelenler bu durumu yapmasa yani yeni patron yeni kadro olayını Türkiye rahatlar.

egitimci.' Alıntı:
aynı şeyi bizlerde yapsak ortalık inler sadece 1 yıl çekilen sıkıntıdan(tek maaşlı arkadaşlar maddi olarak) sonra rahata çıkarız, eminim ki çözüm üretmek zorunda kalırlar...

evet keşke toplu olarak hareket edebilsekte, bu sorunlarımızın en kısa zamanda çözüleceğine bende inanıyorum.( btr olanlar görev almasalar)

akdenizkanki' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:

evet keşke toplu olarak hareket edebilsekte, bu sorunlarımızın en kısa zamanda çözüleceğine bende inanıyorum.( btr olanlar görev almasalar)

bilişimcilerin bunu yapabilmesi mümkün mü sizce? :) her branşta olabilir ama bu branşta ortak olarak hiçbir yere hareket edilemez... bundan eminim artık... hatta söylediklerinizi yapabilecek olanlar da tek maaşlılardır... çift maaşlıların çoğu, hayatta böyle bir şeye yanaşmak istemez.

cumhurtorun' Alıntı:
Her gelen bakanla, her değiştirilen idareci ile birlikte acaba görevlendirecek miyiz diyen, önlerini göremeyen ve an itibari ile görevlendirilmeleri yapılmayan ve aldıkları görevlerde canla, başla ve özellikle aşkla çalışan arkadaşlarına, arkadaşlarımıza destek olan, onurlu ve dik bir davranış gösteren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Umarım bu haysiyetli, onurlu davranıştan etkilenmesi gereken kişiler etkilenir ve durum düzelir.
:+1:

Biz bilişimciler bu adamlar kadar olamadık formatörlük mevzuunda, işi tıkırında olanlar görevlendirmelerini aldı ama madurları hep es geçtik.

Çoğunluk bizdik ama destek olamadığımız için birbirimize formatörlüğü kakalayıp durdular...

bu haber bana pek doğru gibi gelmedi ama bişeyler yapmak da şart tabi..
kalıcı bir çözüm ne zaman gelecek acaba :S

gelecek' Alıntı:
ismailt' Alıntı:
+1 ben mutlak katılırım

Arkadaşları tebrik ediyorum.

birkaç seneye zaten mecburen birçoğumuz alamayacak.

25 saat ders verip üzerine btr kakmaya çalışılacak günler yakın

valla orda hocalarımızla Ankara da birlikte olma fırsatımız olmuştu zaten konuşmalarımızda kendilerininde sıkıntıları olduğundan bahsetmişlerdi. Güzel bir örnek dik duruş göstermişler inş bu birilerine güzel bir mesaj olur.tebrik ediyorum hocalarımı :+1:

Geri