Hacım beyaz tahta mürekkepli, yeşil tahtanın tebeşirli olduğunu bildirdiniz mi hocalara. Her ne kadar tahtalar kaliteli de olsa tebeşirler iyi kötü toz edecektir etrafı, bence. Bunu bildirseydin belki vazgeçerlerdi. :+1:evrim0626' Alıntı:biz yeşil beyazı seçtik. sınıflarda beyaz tahta kullanan hocalarımız pek memnun değiller o yüzden bu sefer yeşil beyazı istedik
bizim müdürde sizin gib düşündü muhalefet etsemde sonuç değişmedi gerçi ilk fikri ben beyan etmiştim ama tebeşir tozu aklıma gelince vaz geçmiştimxtasy' Alıntı:ikisinde de ders anlattım herkes tebeşirle kim uğraşacak diyor ama tebeşir daha pratik bir şey. yok kalem bittiydi donduydu silinmediydi. Kesinlikle yeşil - beyaz öneririm. kaliteli tozsuz tebeşirler var piyasada. ayrıca tek beyaz tahta her türlü yeter. seçenek olması her zaman iyidir.
..frt44' Alıntı:akıllı tahta ve tebeşir pek iyi bir ikili olmazlar tahminimce...biraz da komik aslında bir yandan 21.yüzyıl icatı bir yanda mö icadı tarihi eser olarak sergilenebilir belki yeşil olan kısım...
hacım artık tebeşir kalemi denen bişi var. beyaz tahtada kullanılan kalemin tebeşirlisi eskisi gibi toz derdi yok hem daha sağlıklı. bizim hocalar biliyor zaten okulda 4 tane akıllı sınıf var kullanılıyor. birde zaten beyaz tahta var isteyen yine ondan devam edebilir. ama genel çoğunluk tebeşirlideamip33' Alıntı:Hacım beyaz tahta mürekkepli, yeşil tahtanın tebeşirli olduğunu bildirdiniz mi hocalara. Her ne kadar tahtalar kaliteli de olsa tebeşirler iyi kötü toz edecektir etrafı, bence. Bunu bildirseydin belki vazgeçerlerdi. :+1:evrim0626' Alıntı:biz yeşil beyazı seçtik. sınıflarda beyaz tahta kullanan hocalarımız pek memnun değiller o yüzden bu sefer yeşil beyazı istedik
cefecan' Alıntı:Arkadaşlar bu seçimi nereden yapıyoruz nereden seçiyoruz.Bende yabancı kaldım.Yazı falan varsa bunnula ilgili bize yazı falan gelmedi.Durum hakkında biraz bilgi veren olursa çok sevinirim.