Fatih projesinde hangi tahtayı seçtiniz?

Kodla Büyü

Fatih projesinde hangi tahtayı seçtiniz?

• Beyaz Beyaz

Oy: 61 64.9%
  • Yeşil Beyaz

Oy: 32 34.0%
  • Yeşil Yeşil

Oy: 1 1.1%

• Kullanılan toplam oy
    94
EN YAŞLI HOCAYA SORDUM. "TEBEŞİR Mİ KALDI Kİ, BU DEVİRDE HOCANIM" :puhaha: DİYİNCE ÇIKIŞINCA BEYAZ BEYAZ SEÇTİK

Yeşil beyaz seçmiştik, burayı görünce değiştirdim beyaz-beyaz yaptım.. :++:

biz yeşil beyazı seçtik. sınıflarda beyaz tahta kullanan hocalarımız pek memnun değiller o yüzden bu sefer yeşil beyazı istedik

Ya arkadaşlar niye beyaz beyaz seçiyorsunuz. Bir tane beyaz yetmiyor mu ki? Elinizin altında seçenek olsun . bence beyaz yeşil

evrim0626' Alıntı:
biz yeşil beyazı seçtik. sınıflarda beyaz tahta kullanan hocalarımız pek memnun değiller o yüzden bu sefer yeşil beyazı istedik
Hacım beyaz tahta mürekkepli, yeşil tahtanın tebeşirli olduğunu bildirdiniz mi hocalara. Her ne kadar tahtalar kaliteli de olsa tebeşirler iyi kötü toz edecektir etrafı, bence. Bunu bildirseydin belki vazgeçerlerdi. :+1:

ikisinde de ders anlattım herkes tebeşirle kim uğraşacak diyor ama tebeşir daha pratik bir şey. yok kalem bittiydi donduydu silinmediydi. Kesinlikle yeşil - beyaz öneririm. kaliteli tozsuz tebeşirler var piyasada. ayrıca tek beyaz tahta her türlü yeter. seçenek olması her zaman iyidir.

xtasy' Alıntı:
ikisinde de ders anlattım herkes tebeşirle kim uğraşacak diyor ama tebeşir daha pratik bir şey. yok kalem bittiydi donduydu silinmediydi. Kesinlikle yeşil - beyaz öneririm. kaliteli tozsuz tebeşirler var piyasada. ayrıca tek beyaz tahta her türlü yeter. seçenek olması her zaman iyidir.
bizim müdürde sizin gib düşündü muhalefet etsemde sonuç değişmedi gerçi ilk fikri ben beyan etmiştim ama tebeşir tozu aklıma gelince vaz geçmiştim

Hoca arkadaşlar ayıptır sorması ben konuya yabancı kaldım galiba.Bu tahta seçimi ne oluyor.Bütün okullar mı seçiyor yoksa o seçilen 52 okul mu seçiyor ne oluyor ?

akıllı tahta ve tebeşir pek iyi bir ikili olmazlar tahminimce...biraz da komik aslında bir yandan 21.yüzyıl icatı bir yanda mö icadı :) tarihi eser olarak sergilenebilir belki yeşil olan kısım...

frt44' Alıntı:
akıllı tahta ve tebeşir pek iyi bir ikili olmazlar tahminimce...biraz da komik aslında bir yandan 21.yüzyıl icatı bir yanda mö icadı :) tarihi eser olarak sergilenebilir belki yeşil olan kısım...
..
birde o akıllı tahta (akıllı plazma aslında) ların deliklerin tebeşir tozu kaçarda bozulurmuş. Garantiye gönderincede gelecek muhtemel cevap KULLANICI HATASI, TAHTALARIN (plazmaların) TEBEŞİR TOZUNA ALERJİSİ VARDI :puhaha:

amip33' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
Hacım beyaz tahta mürekkepli, yeşil tahtanın tebeşirli olduğunu bildirdiniz mi hocalara. Her ne kadar tahtalar kaliteli de olsa tebeşirler iyi kötü toz edecektir etrafı, bence. Bunu bildirseydin belki vazgeçerlerdi. :+1:
hacım artık tebeşir kalemi denen bişi var. beyaz tahtada kullanılan kalemin tebeşirlisi:) eskisi gibi toz derdi yok hem daha sağlıklı. bizim hocalar biliyor zaten okulda 4 tane akıllı sınıf var kullanılıyor. birde zaten beyaz tahta var isteyen yine ondan devam edebilir. ama genel çoğunluk tebeşirlide:)

Arkadaşlar bu seçimi nereden yapıyoruz nereden seçiyoruz.Bende yabancı kaldım.Yazı falan varsa bunnula ilgili bize yazı falan gelmedi.Durum hakkında biraz bilgi veren olursa çok sevinirim.

Geri