Fatih projesinde okul bilgileri

Kodla Büyü

mebbis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkdaşlar az önce okul bilgi girişi için okulum aradı.
LCD Beyaz-beyaz
LCD Beyaz-Yeşil
LCD Yeşil-Yeşil

şeklinde üç tane seçenek var hangisini seçmeliyiz şeklinde bir soru geldi.
Ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı?

mebbis' Alıntı:
Arkdaşlar az önce okul bilgi girişi için okulum aradı.
LCD Beyaz-beyaz
LCD Beyaz-Yeşil
LCD Yeşil-Yeşil

şeklinde üç tane seçenek var hangisini seçmeliyiz şeklinde bir soru geldi.
Ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı?
Hocam hangi şehirdesiniz? Okulunuz? Tüm okullar giriş yapacak mı diye merak ettim de?

Arkadaşlar Yozgattayım. Fatih Projesi kapsamında tüm orta öğretüm kurumları diye biliyorum.
Bilgi girişi yapmayan proje dışında kalacak demişler. saçma ama gerekli.

beyaz beyaz seçin arkadaşlar LCD yanında tebeşir tozu sizi baya uğraştırır nede olsa temizlikçilere güvenilmez. tozsuz olsun

evet bende ileriki yılları düşünerekten ve toz olayını

lcd-beyaz-beyaz seçtim.

mebbis' Alıntı:
Arkadaşlar Yozgattayım. Fatih Projesi kapsamında tüm orta öğretüm kurumları diye biliyorum.
Bilgi girişi yapmayan proje dışında kalacak demişler. saçma ama gerekli.
Bence süper proje dışı değilde mebbiste bir bilgiyi giremeyen okul birinci değilde ikinci-üçüncü pakete kaydırılmalı.(Teknik arızalar hariç elbette)

sevdiceğim' Alıntı:
Hocam hangi şehirdesiniz? Okulunuz? Tüm okullar giriş yapacak mı diye merak ettim de?
****ALINTI****
Eğitimde F@TİH Projesi çerçevesinde, Bakanlığımıza bağlı ortaöğretim seviyesinde eğitim veren tüm resmi okullarımız bazında fiziki ve teknolojik altyapı bilgilerine ihtiyaç duyulmaktadır.
Bu nedenle tüm ortaöğretim kurumlarına ait güncel okul bilgilerinin http://basvurular.meb.gov.tr/app/kurum_bilgi/ web adresindeki Kurum Alt Yapı Bilgi Toplama modülüne 22/07/2011 tarihine kadar girilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar bilgilerini sisteme girmeyen okullar yetersiz veri nedeniyle proje kapsamına dahil edilmeyecektir.
Gelen yazıda böyle bir bilgi var...

Geri