s.a fatih projesinde tubitak ile uludağın hazırladığı pardus yerine debian tabanlı sadece etiketinde pardus simgesi olan bi linux işletim sistemi kullanıyorlarmışlar.
Sebep tubitak pardus geliştirecileriyle yollarını ayırmış.
Pardus ilk seviye kursuna gittim yakında ileri seviye kursunada gidicem zannedersem bu iş sadece bunla kalmaz gibi geliyor.
Bu fatih projesi zaten sorgulanmaya başladıydı tabletti yazılımıydı vs vs.
Ömür biçiyorum 2017yi görmez bu fatih projesi eğer ölmez sağ kalırsak bizde görürüz inşallah.
Aynı her okulda pc laboratuarı kuruyoruz heyecanına benziyor ama sonradan patlak verecek bence aşırı maliyet sebebiyle.
maliyet ise bozulan, yenilenen, güncellemeler, bakım vs aşırı maaliyet yükü getirir diyorum ben ya siz?
Sebep tubitak pardus geliştirecileriyle yollarını ayırmış.
Pardus ilk seviye kursuna gittim yakında ileri seviye kursunada gidicem zannedersem bu iş sadece bunla kalmaz gibi geliyor.
Bu fatih projesi zaten sorgulanmaya başladıydı tabletti yazılımıydı vs vs.
Ömür biçiyorum 2017yi görmez bu fatih projesi eğer ölmez sağ kalırsak bizde görürüz inşallah.
Aynı her okulda pc laboratuarı kuruyoruz heyecanına benziyor ama sonradan patlak verecek bence aşırı maliyet sebebiyle.
maliyet ise bozulan, yenilenen, güncellemeler, bakım vs aşırı maaliyet yükü getirir diyorum ben ya siz?