Hocam ekran kararmalardan dolayı arıza kaydı açmıştım mart ayında, kurban bayramı tatilinde gelmiş gibi gösterip hepsini kapadılar. 15 gün önce bir tahtamızda daha ekran sorunu olunca arıza kaydı açtım. Eleman 1 hafta sonra geldi. Bakanlık parça desteği, onayı vermiyormuş, o yüzden ekran aydınlatma sorunlarına bakamıyoruz, kayıtları yine kapatacağız dedi. Ama pil, dokunmatik vb. diğer sorunu olan tahta varsa bakarız dedi. Geçen hafta teams üzerinden toplantı yaptı il koordinatörümüz. Meğer bize gelen eleman 5 ile tek başına bakıyormuş. 1 haftada içinde bize gelmesi tesadüf oldu sanırım. )dokunmatiği bozulan tahta için kayıt oluşturdum iki hafta önce. evvelsi gün kaydı kapatmışlar telefonda çözüm sağlandı diye. müdüre sorum aradılar mı diye. arayan olmadı dedi. beni de aramadılar. böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
Evet hocam bizim de aynı oldu. Telefonla daha önce gelen arkadaşa ulaştım. Yetişemiyoruz çok fazla kayıt var. Biz kapatıyoruz ama size geleceğiz dedi. Yine gelmediler. Ben de yeniden kayıt açtım. Cezaya düşmemek için belli bir süre sonra kayıtları kapatıyorlar diye düşünüyorum.dokunmatiği bozulan tahta için kayıt oluşturdum iki hafta önce. evvelsi gün kaydı kapatmışlar telefonda çözüm sağlandı diye. müdüre sorum aradılar mı diye. arayan olmadı dedi. beni de aramadılar. böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
hocam ilkokul ortaokul birlikteyseniz sıkıntı olabiliyor. ben ortaokulda görevlendirildim ama bana da .ağrı konularının çoğu açılmıyor. ilkokulun müdür yardımcısının hesabından arıza bildirimi yaptım. belki sizin de benzerdir sorununuz.Çağrı konusu görüntülenemediği hatasını verdiğinden arıza oluşturamıyorum.