sedada' Alıntı:Döküman kamera okullara bir tane veriliyor. Bizde öğretmenlerin sırayla sınıflara taşımasından sa bir yerde kurulu kalmasını ve ihtiyacı olanın direk kullanabilmesini sağlamak için sabit bir yere kurduk kamerayı. Kamerayı kurduk derken zaten hiç bir ekstra işi yok biliyorsunuz. sadece elektirik bağla yetiyor. fakat öğretmenlerin kamerada nasıl göründüğünü algılamaları için bir de vga çıkışından bir monitöre bağladım. Öğretmenler arkadaşlar doğrudan usb belleklerini takıyor ve monitörden görüntüyü ayarlayarak capture tuşu ile resimlerini alıyorlar. Yine de kullanımda zorlanabilme ihtimallerini düşünerek bir de yönerge hazırlayarak yanına astık. Gayet aktif bir kullanım oldu. İşi olan gidiyor hemen sayfaları resim olarak alıp usb ile akıllı tahtaya atıyor. Henüz kullanmayan okullara böyle bir kullanımı tavsiye edebilirim.
herohamster' Alıntı:onunla zeki müreni görebileceğiz hadi hayırlı olsun uhaha: uhaha:
artık bununla görebileceğizsedada' Alıntı:herohamster' Alıntı:onunla zeki müreni görebileceğiz hadi hayırlı olsun uhaha: uhaha:
bn kameranın kullanımını öğretmenler odasında ufak bir toplantıyla anlattım ve aynen bununla karşılaştım Vay bee Zeki Müren'de izi görecek mi
mkpinar' Alıntı:mrb.Arkadaşlar döküman kamera bilgisayarda çalışıp gösterdiği halde etkileşimli tahatada görüntü vermiyor sebebini bilen var mı acaba? teşekkürler...
hmmtklnc' Alıntı:hocam aver cihazını sormuşsunuz size anlatayım.
cihazın adı döküman kamera.
bir bilgisayara usb girişinden takıp cd ile gelen programı yüklerseniz çalışmaya başlar.
programı kurup başlattıktan sonra 360 derece dönebilen kamera sayesinde kameranın gördüğü resmi tarayıcı gibi ama daha kısa sürede kaydedebilirsiniz. biraz kurcalarsanız kılavuza gerek kalmadan birçok özelliğinide kullanabilirsiniz.
extra yardıma ihtiyaqç duyarsanız pm atabilirsiniz.
destek sağlarız sizlere. aynı zamanda kamera olarakta çalışıyor.
usb veya hardiste direk kayıt yapabiliyor.
kolay gelsin.
Fatih projesi Eğitmeni
mkpinar' Alıntı:mrb.Arkadaşlar döküman kamera bilgisayarda çalışıp gösterdiği halde etkileşimli tahatada görüntü vermiyor sebebini bilen var mı acaba? teşekkürler...
selcuklu' Alıntı:mkpinar' Alıntı:mrb.Arkadaşlar döküman kamera bilgisayarda çalışıp gösterdiği halde etkileşimli tahatada görüntü vermiyor sebebini bilen var mı acaba? teşekkürler...
Aynı sorunla karşılaştım bende karşılaşıp çözebilen var mı acaba olayı. kenar seçimlerinden PC ve RGb yi seçtim ancak olmuyor. Usb ile bağlarsam görüntü alabiliyorum.
uhaha:nese1982' Alıntı:baş kısmını nasıl açacaz. klavuzda yazmıyor. çekersem kopacak. başsız kalcak