vikvik' Alıntı:çalışma saatlerinden bahsetmemiş bile buna sevinmeyin hemen !lütfen çalışma saatlerine yoğunlaşılsın evli bayanların işi çok zor çalışma saatleri en büyük sıkıntı
arkadaşım sonuna kadar katılıyorum. daha ne çalışma saatinden bahsediyorsunuz. Evli bayanların dersimize daha çok sahip çıkması gerekiyor. Yok full ekders alacacağız diyorsanız akşam 17 ye kadarda çalıştırırlar daha da bir sürü görev yüklerler.hatshepsutpoca' Alıntı:vikvik' Alıntı:çalışma saatlerinden bahsetmemiş bile buna sevinmeyin hemen !lütfen çalışma saatlerine yoğunlaşılsın evli bayanların işi çok zor çalışma saatleri en büyük sıkıntı
biz ders saatlerimizin geri alınmasını istiyoruz hocam ayşlardır uğraşımız tamirci olmak değil öğretmen olmak için,siz hala neden çalışma saatlerinden bahsediyorsunuz anlamış değilim.
bu arada bizlerin sesini duyuran arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum.Habertürkte çıkan yazı da gayet güzel olmuş umarım sesimizi eylemle çok daha fazla duyurup bu sıkıntılardan kurtuluruz.
Olay sadece bayan öğretmenler değil. Bu bölümü bizler öğretmen olacağız diye seçtik.Tüm Bilişim Teknolojileri Öğretmeni arkadaşların sonuna kadar bilişim derslerinin savunucusu olması geekir. Bugün okullarındaki idarecilerin işlerini yaptıklarında poh poh lanıp uçan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni arkadaşlar yaşamları boyunca bu devran sürmez bilsinlerhardeniz' Alıntı:arkadaşım sonuna kadar katılıyorum. daha ne çalışma saatinden bahsediyorsunuz. Evli bayanların dersimize daha çok sahip çıkması gerekiyor. Yok full ekders alacacağız diyorsanız akşam 17 ye kadarda çalıştırırlar daha da bir sürü görev yüklerler.hatshepsutpoca' Alıntı:vikvik' Alıntı:çalışma saatlerinden bahsetmemiş bile buna sevinmeyin hemen !lütfen çalışma saatlerine yoğunlaşılsın evli bayanların işi çok zor çalışma saatleri en büyük sıkıntı
biz ders saatlerimizin geri alınmasını istiyoruz hocam ayşlardır uğraşımız tamirci olmak değil öğretmen olmak için,siz hala neden çalışma saatlerinden bahsediyorsunuz anlamış değilim.
bu arada bizlerin sesini duyuran arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum.Habertürkte çıkan yazı da gayet güzel olmuş umarım sesimizi eylemle çok daha fazla duyurup bu sıkıntılardan kurtuluruz.
İNADINA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİYORUZ VE DERSİMİZE VE ÖĞRETMENLİK MESLEĞİMİZE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ.
Hocam, alınmayın ama ben bunu anlayamıyorum. Evli bayanların işi çok zor, bayanların işi gerçekten zor... Burdan şunu mu anlamalıyız, bayanlara 9-15 çalışma saatleri verilsinde gerisi önemli değil. Yapmayın böyle lütfen. Hani eşitlik vardı? Bazı değerlerin kullanılması antipatikleştiriyor durumu.vikvik' Alıntı:çalışma saatlerinden bahsetmemiş bile buna sevinmeyin hemen !lütfen çalışma saatlerine yoğunlaşılsın evli bayanların işi çok zor çalışma saatleri en büyük sıkıntı