fatihprojesi'fatih'lerini kaybediyor(habertürkteyiz)

Kodla Büyü
Her türlü yayın basın kuruluşunda sorunlarımızın yer almasını sağlayan arkadaşlara büyük teşekkürler. :alkis:

Bir şeylerin yapılabiliyor olması çok güzel ve umut verici İnşallah arkası gelir ve istediğimizi alırız.Emeği Geçen Arkadaşlara Sonsuz TEŞEKKÜRLER...

çalışma saatlerinden bahsetmemiş bile buna sevinmeyin hemen !lütfen çalışma saatlerine yoğunlaşılsın evli bayanların işi çok zor çalışma saatleri en büyük sıkıntı

Yazı çok yerinde olmuş. Kafam almıyor; eğitimde kaliteyi, kaliteli kitle ile sağlamaları gerekirken, bu kadar insanı heba ediyorlar! İnanamıyorum. Birilerinin artık görmesi lazım!

vikvik' Alıntı:
çalışma saatlerinden bahsetmemiş bile buna sevinmeyin hemen !lütfen çalışma saatlerine yoğunlaşılsın evli bayanların işi çok zor çalışma saatleri en büyük sıkıntı

biz ders saatlerimizin geri alınmasını istiyoruz hocam ayşlardır uğraşımız tamirci olmak değil öğretmen olmak için,siz hala neden çalışma saatlerinden bahsediyorsunuz anlamış değilim.
bu arada bizlerin sesini duyuran arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum.Habertürkte çıkan yazı da gayet güzel olmuş umarım sesimizi eylemle çok daha fazla duyurup bu sıkıntılardan kurtuluruz.

:alkis: hiçbir ders arasında ayrım yapmıyorum ama yetenek isteyen derslerde sınav yapılırken bizde bırakın sınavı dersleri kaldırıyorlar. ne hikmettir çözemedik.

:alkis: emeği geçenlere teşekkür ederim

benim anlamadığım da bu kadar çok yatırım yapılan bu kadar çok sevilen bir dersi neden bu duruma getirmek istiyorlar ben çözemiyorum

hatshepsutpoca' Alıntı:
vikvik' Alıntı:

biz ders saatlerimizin geri alınmasını istiyoruz hocam ayşlardır uğraşımız tamirci olmak değil öğretmen olmak için,siz hala neden çalışma saatlerinden bahsediyorsunuz anlamış değilim.
bu arada bizlerin sesini duyuran arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum.Habertürkte çıkan yazı da gayet güzel olmuş umarım sesimizi eylemle çok daha fazla duyurup bu sıkıntılardan kurtuluruz.
arkadaşım sonuna kadar katılıyorum. daha ne çalışma saatinden bahsediyorsunuz. Evli bayanların dersimize daha çok sahip çıkması gerekiyor. Yok full ekders alacacağız diyorsanız akşam 17 ye kadarda çalıştırırlar daha da bir sürü görev yüklerler.
İNADINA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİYORUZ VE DERSİMİZE VE ÖĞRETMENLİK MESLEĞİMİZE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ.

hardeniz' Alıntı:
hatshepsutpoca' Alıntı:
vikvik' Alıntı:

arkadaşım sonuna kadar katılıyorum. daha ne çalışma saatinden bahsediyorsunuz. Evli bayanların dersimize daha çok sahip çıkması gerekiyor. Yok full ekders alacacağız diyorsanız akşam 17 ye kadarda çalıştırırlar daha da bir sürü görev yüklerler.
İNADINA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİYORUZ VE DERSİMİZE VE ÖĞRETMENLİK MESLEĞİMİZE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ.
Olay sadece bayan öğretmenler değil. Bu bölümü bizler öğretmen olacağız diye seçtik.Tüm Bilişim Teknolojileri Öğretmeni arkadaşların sonuna kadar bilişim derslerinin savunucusu olması geekir. Bugün okullarındaki idarecilerin işlerini yaptıklarında poh poh lanıp uçan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni arkadaşlar yaşamları boyunca bu devran sürmez bilsinler

Haberi Facebook' ta paylaşmaya çalışıyorum..Ama sürekli hata veriyor..Burayı da mı sabote ettiler acaba!! İnsanın aklına herşey geliyor..

vikvik' Alıntı:
Hocam, alınmayın ama ben bunu anlayamıyorum. Evli bayanların işi çok zor, bayanların işi gerçekten zor... Burdan şunu mu anlamalıyız, bayanlara 9-15 çalışma saatleri verilsinde gerisi önemli değil. Yapmayın böyle lütfen. Hani eşitlik vardı? Bazı değerlerin kullanılması antipatikleştiriyor durumu.

Geri