Themis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 16 Temmuz 2013 #1 Fatsa ya il içi tayin isteyen var mı arkadaşlar...
Demhar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 16 Temmuz 2013 #2 fatsa'da norm olan okul var mıydı ki? dönüşümde herkesi normdan dolayı atadılar ya zaten!
Themis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 17 Temmuz 2013 #3 Hocam fatsa merkezde bana gözüken okulları yazdım.... Çıkarsa şans işi...
Demhar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 17 Temmuz 2013 #4 bolaman ortaokulunu yazdınız mı ben il dışı isteyeceğim! bu sene olmazsa seneye gelirsiniz
Themis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 17 Temmuz 2013 #5 Demhar' Alıntı: bolaman ortaokulunu yazdınız mı ben il dışı isteyeceğim! bu sene olmazsa seneye gelirsiniz Genişletmek için tıkla ... yazdım hocam en son tercihimdi....Büyük ihtimal çıkmaz gibi....Çünkü dolu...
Demhar' Alıntı: bolaman ortaokulunu yazdınız mı ben il dışı isteyeceğim! bu sene olmazsa seneye gelirsiniz Genişletmek için tıkla ... yazdım hocam en son tercihimdi....Büyük ihtimal çıkmaz gibi....Çünkü dolu...