FAVORİ CANIM OKULUM KAMPANYASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bisa

Üye
SAYĞIDEĞER MESLEKTAŞLARIM FAVORİNİN DÜZENLEDİĞİ BİR KAMPANYADA OKULUMUZ İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM...
FACEBOOK TA FAVORİ NİN CANIM OKULUM KAMPANYASINA PROJEKSİYON MAKİNESİ İSTEĞİNDE BULUNDUM AMA 1000 KİŞİYE İHTİYACIM VAR NE OLUR DESTEK VERİN...
FACEBOOK ADRESİNİZDE FAVORİ CANIM OKULUMU BEĞENİP AMASYA TAŞOVA CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUNA DESTEK VERİN...ÇOK ACİLLL

Ekli dosyalar

• kayitli.jpg
    kayitli.jpg
    289.1 KB · Görüntüleme: 1,263
hocam bu kampanyadan okulum adına fotokopi makinesi kazandırdım.darısı size.kolay gelsin.

FACEBOOK Adresinize FAVORİ CANIM OKULUMU Beğenip Aydın-Söke Fatma Tüzzehra Orhun Sağlık Meslek Lisesine destekte bulun. Geleceğin sağlıkçılarını yetiştiren okulumuzda projeksiyon cihazına çok ihtiyaç duyulmakta. Desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar.

istenen telefon numarasına rastgele 0555 6555555 gibi rakam yazabilirsiniz. şehirlere göre listeleden il olarak Aydın seçip listelenen okullardan söke fatma tüzzehra orhun sağlık meslek lisesi yanındaki DESTEKLE butonuna basmanız yeterli. Lütfennnnnnn.. Destekte bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Geri