Faz-1 labı olan okullarda formatör olarak görevlendirilen?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar okulunda Faz1 lab olup da formatör olarak görevlendirilen var mı?

Benim okulda lab faz-1 olduğu için görevlendirilmedim

Not: Konya'da çalışıyorum

eski çalıştığım okulda faz1 di, bir sene görevlendirdiler ama öbür sene görevlendirme yapmayacaklardı ki benim tayinim çıktı da kurtuldum.
Hey Allahım hem adama verirler faz labı adam et derler hem de formatör yapmazlar. :verymad:

ben de 1.5 sene formatörlük yaptım faz 1lerde. daha da yapardım da tayinim çıktı kurtuldum

yine ilden ile değişen uygulamalar hocam... hepsi kendi bildiği gibi yapıyor görevlendirmeleri işte...

ben bu sene faz1 labı olan okulda formatörlük yaptım. ilden ile değişiyor uygulama. görevlendirilirken okulun bilgisayar sayısına dikkat ediyorlar. 15+1, 20+1 lab'a bakıyorlar da faz1 mi faz2 mi dikkat etmiyorlar.
3 ay sıkıntı çektim ilk başta. 16 tane hurda yığınını adam edene kadar baya uğraştım. p3 477 işlemci, 256mb ram, 8gb "kart"disk, 4mb ekran kartı, bozuk PS çıkışları yüzünden usb klavye-fare, biri bağlansa öteki bağlanmayan ethernet kartları.... vs vs... :verymad: :verymad:
okula ek bina yapılıyor bu sene eylül ayına yetişecekmiş. yeni bina için yeni bt sınıfı kurulacakmış. 20+1 exper bilgisayar bekliyormuş ilçe mem'de ama...

lab faz1 olduğundan dolayı görevlendirme yapmamaları mevzuata uygun mu yoksa kafalarına göre mi iş yapıyorlar?

hocam asıl faz 1 leri görevlendirmeliler. benim okulumda faz 1 den kalma hatta ben gittiğimde hepsi hurdaydı şimdi 27 bilgisayarlı bt sınıfımız cillop gibi çalışıyor.

görevlendirme için 15+1 olması gerekiyor daha azsa olmaz. Faz 1 ler 15+1 den fazladır onun için görevlendirme yapılabilir.

konya derebucak ta faz 1 de formatör olarak görev yaptım, ayrıca 10+1 di. ilçe milli eğitimin yaptığı bi yanlışlık hocam eğer görevlendirmemişlerse.. konya meb i arayın, orayla görüştürün idarecileri ve ilçe mem i.

2 yıl uğraştım faz 1'lerle, gençliğim aklıma geldi birden :lol:
ben çoktan tarih olmuştur zannediyordum, hala kalıntılar varmış demek.

Konyada görevlendirmeler belli oldumu hocam ben meramdayım ilçeden görevlendirmelerle ilgili bi mail gelmedi.

benim okulu arayıp faz-1 olan okullarda görevlendirme yapamayacaklarını söylediler ama görevlendirme mailleri belki de okullara ulaşmıştır

Geri