melobady Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 404 10 Kasım 2017 #1 Kullandığım diğer 15 et de bu sorun yok, ama 1 et de bu sorunu gideremedim. Fikri olan var mı arkadaşlar
Kullandığım diğer 15 et de bu sorun yok, ama 1 et de bu sorunu gideremedim. Fikri olan var mı arkadaşlar
livilopolis Site Gezgini Mesajlar 77 10 Kasım 2017 #2 d klasöründe bulunan driver lardan touch screen i tekrar kurmayı denediniz mi hocam?
melobady Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 404 10 Kasım 2017 #3 serbaygoren' Alıntı: d klasöründe bulunan driver lardan touch screen i tekrar kurmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla ... driver kurulumlarını denedim sonuç aynı.
serbaygoren' Alıntı: d klasöründe bulunan driver lardan touch screen i tekrar kurmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla ... driver kurulumlarını denedim sonuç aynı.
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,613 10 Kasım 2017 #4 Dokunmak ekran arızalanması ya da fişi çıkmış olabilir. Yazılımsal bir sorun olmadığını düşünüyorsanız servis çağırın.
Dokunmak ekran arızalanması ya da fişi çıkmış olabilir. Yazılımsal bir sorun olmadığını düşünüyorsanız servis çağırın.