Faz 1 Win7 Update Sounsalı

Kodla Büyü

ThatBeatsAll

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkese günaydın :)

Win7 yüklü Faz 1 tahtalarda Windows Update sorunu ile karşılaşan var mı acaba? Sürekli "denetleniyor" diyor ama bi türlü denetleyemedi. Denediğim tahtada mı sorun var acep deyip başka tahtada denedim yine olmadı. MEB update bağlantılarını falan engellemiş olabilir mi? Var mı güncelleme yapabilen?

(WindowsUpdateDiagnostic tool vb ile de sorunu çözmeyi denedim maalesef tık yok :| )

techturch' Alıntı:
Bu güncelleştirmeyi kurup öyle deneyin hocam. Kişisel bilgisayarımda da aynı sorun vardı. Bu güncelleştirmeyi yükledikten sonra düzeldi.
https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/3102810

Teşekkürler hocam, deniyorum şu an; "bu bilgisayarda güncellemeler aranıyor" şeklinde takılıyor kendi kendine. Bakalım nasıl bi sonuç döndürecek?

Dönemlik yedek alacaktım ama güncelleme olayı çözülmezse sadece programları güncelleyip yedek alacam galiba gibi sanki... :shock: :sleep:

Ben birkeresinde butun guncellemeleri yapip yedek almistim. Sistem asiri derecede yavasladi. Guncellemesiz cok daha hizli calisiyor.

light' Alıntı:
Ben birkeresinde butun guncellemeleri yapip yedek almistim. Sistem asiri derecede yavasladi. Guncellemesiz cok daha hizli calisiyor.

Sorunu araştırırken güncelleme sonrası yavaşlama ile ilgili bazı yazılar görmüştüm, haklı olabilirsiniz. Zaten techturch hocamızın önerisi de sorunu çözmedi. O zaman çok da kasmaya gerek yok gibi. Bu haliyle alayım yedeği gitsin :sleep:

ThatBeatsAll' Alıntı:
techturch' Alıntı:
Bu güncelleştirmeyi kurup öyle deneyin hocam. Kişisel bilgisayarımda da aynı sorun vardı. Bu güncelleştirmeyi yükledikten sonra düzeldi.
https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/3102810

Teşekkürler hocam, deniyorum şu an; "bu bilgisayarda güncellemeler aranıyor" şeklinde takılıyor kendi kendine. Bakalım nasıl bi sonuç döndürecek?

Dönemlik yedek alacaktım ama güncelleme olayı çözülmezse sadece programları güncelleyip yedek alacam galiba gibi sanki... :shock: :sleep:

Güncellemeyi indirdikten sonra yüklemeden önce bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açılır açılmaz güncellemeyi yükleyin. Eğer bilgisayar açıldıktan sonra biraz zaman geçerse dediğiniz gibi güncellemeler aranıyor penceresi takılıp kalıyor. Tuhaf ama böyle.

Geri