B burak17 Aktif Üye Mesajlar 124 19 Ekim 2017 #1 Faz1 tahtaya servise gittiğinde faz2 sensörler takılmış dokunmatik çalışmıyor. faz1 tahtanın driverinı kurdum düzelmedi internetten faz2 dokunmatik driveri indirdim, kurmaya çalıştığımda hata veriyor. ne yapmam lazım ?
Faz1 tahtaya servise gittiğinde faz2 sensörler takılmış dokunmatik çalışmıyor. faz1 tahtanın driverinı kurdum düzelmedi internetten faz2 dokunmatik driveri indirdim, kurmaya çalıştığımda hata veriyor. ne yapmam lazım ?
Felsefecim Aktif Üye Mesajlar 203 20 Ekim 2017 #2 mail yaz atayım hocam.45 mb olduğu için buraya yükleyemedim
H hayrodemir Site Gezgini Mesajlar 83 20 Ekim 2017 #3 Yükledim hocam kolay gelsin Ekli dosyalar DRIVER.rar DRIVER.rar 10 MB · Görüntüleme: 243
B burak17 Aktif Üye Mesajlar 124 20 Ekim 2017 #4 hayrodemir' Alıntı: Yükledim hocam kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam bi deneyeyim
hayrodemir' Alıntı: Yükledim hocam kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam bi deneyeyim
B burak17 Aktif Üye Mesajlar 124 20 Ekim 2017 #5 Felsefecim' Alıntı: mail yaz atayım hocam.45 mb olduğu için buraya yükleyemedim Genişletmek için tıkla ... btanriver@hotmail.com
Felsefecim' Alıntı: mail yaz atayım hocam.45 mb olduğu için buraya yükleyemedim Genişletmek için tıkla ... btanriver@hotmail.com
M mourner2 Üye Mesajlar 26 19 Eylül 2018 #6 Felsefecim' Alıntı: mail yaz atayım hocam.45 mb olduğu için buraya yükleyemedim Genişletmek için tıkla ... Hocam driver halen sizde var mı?
Felsefecim' Alıntı: mail yaz atayım hocam.45 mb olduğu için buraya yükleyemedim Genişletmek için tıkla ... Hocam driver halen sizde var mı?
zeymera Aktif Üye Mesajlar 242 8 Şubat 2019 #7 hayrodemir' Alıntı: Yükledim hocam kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun hocam
S serkan42 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,898 21 Mart 2019 #8 Aynı dert bende de var sorunsuz çalışıyor mu arkadaşlar